, ,

Hvorfor er video vigtigt for små virksomheder?

Videovisninger stiger kraftigt hvert år og det ser ud til at fortsætte. Hvis vi tager det i kombination med det faktum, at forbrugere i dag er glade for, at lære mere om en virksomhed gennem video, så ender du, som lille virksomhed, i en guldposition for at give dine kunder præcis, hvad de beder om.

Budskabet bliver lettere at forstå end ved tekst

Generelt modtager 95% af seerne budskabet i en video, mens tallet kun er 10%, når det samme budskab udtrykkes via tekst. Det er en enorm forskel og betyder, at det sandsynligvis aldrig har været lettere at få din besked ud til forbrugere end det er gennem video.

Bruger du ikke video, så er du formentligt bagefter dine konkurrenter

Andelen af virksomheder, der bruger video, er steget markant fra sidste år og der er stor sansynlighed for, at dine konkurrenter allerede leverer videoindhold til kunder, selvom du ikke gør det. Men det er aldrig for sent af starte og 2020 er et perfekt år at gøre det.

Hvordan kommer du igang med en video?

Du har måske allerede gættet det, men første skridt er at begynde at filme. Du behøver ikke, at købe udstyr til flere tusinde kroner for at komme i gang. Alt hvad du har brug for er din mobil og en kort video, hvor du fortæller, hvordan dit produkt fungerer eller hvad du kan hjælpe dine kunder med – det vil blive værdsat.

Det kan virke akavet at filme en video og mange mennesker synes det er ubehageligt, at være foran kameraet. Men når du har taget det første skridt, er det nemt at få interesse for det og du bemærker, at det hverken er svært eller vanskeligt at gøre.

De fleste sociale platforme har gode og gratis værktøjer til at animere almindelige billeder og lave dem til korte videoer. Det er både enkelt og sjovt og jeg anbefaler, at du tester det for at komme i gang med, at oprette aktivt indhold.

Facebook, Youtube og mange andre har også værktøjer til redigering af dine egne videoer. De er rigtig gode, når du selv er begyndt at filme lidt og ønsker at komme igang med at bruge disse videoer på blandt andet de sociale medier.

Vil du vide mere om trends, som du som ejer af en lille virksomhed har brug for i år? Tjek webinaret herunder for specifikke eksempler på, hvad du kan gøre idag for at implementere disse trends i din markedsføring.