Hvad vil der ske, når Amazon lanceres i Skandinavien?

Lissi og Casper fra Krak taler om hvad vil der ske, når Amazon lanceres i Skandinavien. Mange har stillet sig selv spørgsmålet om, hvad der vil ske, når Amazon lanceres i Sverige i efteråret og endnu flere frygter svaret. En ting er helt sikkert – Amazon vil ændre den måde, vi markedsfører os på. Og for de virksomheder, der følger med på udviklingen,…

Se webinaret nu

SEO for små virksomheder

På dette webinar får du de vigtigste tips til grundlæggende søgemaskineoptimering. Nina Frost byder SEO-ekspert Mads Suhr velkommen i Krak-Studiet, hvor de vil gennemgå hvad du skal være opmærksom på i forhold til at optimere din virksomhed mod søgemaskinerne og giver dig de vigtigste tips til hvad du skal gøre for at rangere højt på Google.

Se webinaret nu

Sådan tiltrækker du nye kunder

Nina Frost fra Krak taler om hvordan du kan skaffe nye kunder! Nina vil fortælle dig om hvorfor SEO er vigtigt, hvordan du kan nå relevante kunder med Google Ads og hvordan du kan nå ud til lokale kunder i dit nærområde – alle sammen kunder, som er klar til at købe det du tilbyder!

Se webinaret nu

Cool Tools – værktøjer, der hjælper dig i din online markedsføring

Nina Frost fra Krak taler om hvilke værktøjer du kan anvende i dit daglige arbejde med online markedsføring! Nina viser dig forskellige online værktøjer, der kan hjælpe dig med planlægge og strukturere dine projekter og kampagner. Hun viser dig hvordan du kan kommunikere med Google om din hjemmeside og hvilke programmer du kan bruge til at lave fede billeder og videoer.

Se webinaret nu

Hvordan du kommer i gang med Facebook Ads

Nina Frost fra Krak taler om digital markedsføring! Vi gennemgår alle de ting, du har brug for at vide, for at komme i gang med at annoncere på Facebook. Vi gennemgår de forskellige begreber og guider dig trin for trin, til hvordan du starter din første kampagne.

Se webinaret nu

5 Digitale Trends i 2020

Nina Frost fra Krak taler om digital markedsføring! Sammen gennemgår vi 5 store markedstrends, som du bør være opmærksom på i 2020, hvis du har en lille eller mellemstor virksomhed. Du får konkrete eksempler på, hvad du kan gøre allerede i dag for at få fordel af tidens online markedsføringstrends og hvordan du får et forspring overfor konkurrenterne.

Se webinaret nu

Google Deep Dive: Google Ads

Nina Frost fra Krak taler om digital markedsføring! Denne gang stiller vi skarpt på Google og går i dybden med Google Ads. Vi ser på, hvorfor du bør annoncere på Google og hvilken effekt det kan give din virksomhed. Og hvordan kommer du egentlig igang?

Se webinaret nu

Kom i gang med digital markedsføring

Nina Frost fra Krak taler om digital markedsføring! Vi starter året med et tilbageblik på 2019, og vi har samlet de mest spændende og populære highlights fra vores tidligere webinarer. Vi gennegår alt fra Facebook og sociale medier, til SEO og Google. Med andre ord – vi giver din markedsføring en rigtig god start!

Se webinaret nu

Boost din online tilstedeværelse med en Google My Business

Nina Frost fra Krak taler om Google My Business. I webinaret vil vi gennemgå de mange muligheder der er med en Google My Business profil. Få indblik i hvordan dine kunder finder dig, hvike søgeord de bruger og hvilke enheder de anvender og se hvor mange der ringer til dig. Vi kommer ind på hvorfor det er vigtigt at have en…

Se webinaret nu

Sådan når du ud med din markedsføring på Sociale Medier

Nina Frost og Tania Hagen fra Krak taler om sociale medier. Vi kommer bl.a. til at gennemgå hvordan du vælger den rigtige kanal, bestemmer dine mål og din målgruppe samt hvordan du laver godt indhold. Men vi kommer også ind på hvordan du får inspiration til at lave dine annoncer, hvis du ikke ved hvordan du kommer i gang.

Se webinaret nu
1 2 3