Annoncér på
sociale medier

Annoncér på
sociale medier

Vores eksperter kontakter dig

  Vores eksperter kontakter dig

   Mere end 9 ud af 10 bruger sociale medier, hvilket både skaber hård konkurrence, men også store muligheder for marketing.

   Mere end 9 ud af 10 bruger sociale medier, hvilket både skaber hård konkurrence, men også store muligheder for marketing.

   Med vores hjælp kan du vælge at blive vist på Facebook, det største sociale medie i Danmark eller TikTok, det mest besøgte i verden. Eller er dine nye kunder på verdens største professionelle netværk, LinkedIn?

   Annoncering på sociale medier holder dit brand relevant og gør dig synlig for din målgruppe. Når de er klar til at købe – så køber de hos dig og ikke dine konkurrenter. Uanset budskab, målgruppe eller platform står Kraks eksperter klar til at hjælpe dig med din næste kampagne på sociale medier.

   Vores tilbud

   Markedsføring på 1 af ​​følgende: Twitter, Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn.

   2695
   kr/måned
   •  
   Populær
   2995
   kr/måned
   •  
   3395
   kr/måned
   •  

   Ekstra budget

   Øg budgettet for annoncekøb. Tilføj fra kr. 1.000 for forbedret synlighed (hvoraf 20 % er servicefee)"

   Køb flere sociale medier

   Hvert ekstra socialt medie koster fra kr. 2.295 om måneden ved 24 måneders abonnement (heraf er kr. 1.500 til forbrug).

   Almindelige spørgsmål

   Mere end 9 ud af 10 har brugt sociale medier på et tidspunkt i løbet af året, hvilket viser bredden og omfanget af sociale medier i dag. Med de forskellige platformes forskellige retninger og formater, så er der noget for enhver smag, lige fra TikToks videobaserede indhold rettet mod primært det unge publikum til LinkedIns fokus på karriere og netværk. Sociale medier kommer også med ekstremt effektive og datadrevne funktioner, der giver dig som marketingmedarbejder mulighed for virkelig at specificere din kundebase ned til interesser (fx “elsker hunde”) og adfærd (fx “pendler til arbejde”). Sociale medier er også ekstremt gode til at fortælle, hvor godt eller dårligt en kampagne klarer sig – så du altid kan sikre dig, at du får mest muligt ud af dit budget (ROI). Med annoncering på sociale medier kan du opbygge dit brand, drive trafik, generere leads og opbygge en skare af følgere. Din virksomhed er synlig de steder, hvor folk hænger ud, når de holder pause fra det kedelige møde, når de tager bussen for at hente børnene eller når de slapper af i liggestolen på ferien.

   TikTok er en social app, der bruges til at skabe og dele videoer, ofte med fokus på musik. Appen, som blev skabt af Kinas ByteDance, blev i 2021 størst online – og slog Google væk fra førstepladsen.

   Twitter er en mikroblog, hvor du som bruger skriver tweets, der ikke må overstige 280 tegn. Både følgere og ikke-følgere kan like dit tweet eller retweete (dvs. videresende det til deres følgere). Du kan også dele links, videoer og billeder, samt skrive direkte beskeder til brugere. Twitter har cirka 250 – 300 millioner brugere globalt.

   LinkedIn er verdens største professionelle netværk og skiller sig derfor ud fra andre sociale medier, som Facebook og TikTok. Forskellige platforme har forskellige formål – og forskellige målgrupper. Hvis du fx vil markedsføre dig selv over for andre virksomheder, potentielle medarbejdere eller relevante netværk, er LinkedIn din bedste ven.

   Derfor skal du vælge Krak som samarbejdspartner til din digitale markedsføring