Flashback

Flashback, Sveriges største forum for ytrings- og meningsfrihed og uafhængig tænkning.

Hver tredje svensker bruger Flashback
Flashback er et af Sveriges mest besøgte websteder, og ifølge rapporten “Svensker og Internettet”, udført af Internet Foundation, blev Flashback 2018 besøgt af hver tredje (33 procent) svenske internetbruger.

Hvor vises dine annoncer?
Flashback har en meget bred vifte af emner, du vælger hvilket forum eller fora du vil annoncere i. For eksempel litteratur, fodbold, bolig, hjem, have, bagning. Flashback har over 300 fora fordelt på så mange emner.

Undersøgelsen af Flashback målgruppe viste, at flere mænd (40%) end kvinder (26%) bruger Flashback, og sådan ser det ud i alle aldersgrupper. Det er mest almindeligt blandt mænd i alderen 26 til 35, hvor 60 procent bruger Flashback. Fra 56 år bliver det mere og mere usædvanligt at finde Flashback-brugere. Det er lidt mere almindeligt blandt landdistrikter (35%) end beboere (28%) at bruge Flashback. Brugen varierer afhængigt af husstandens indkomst. Det er mere almindeligt at bruge Flashback blandt dem med den højeste husstandsindkomst på mere end SEK 750.000 om året (45?%), End blandt dem med den laveste indkomst på op til SEK 150.000 om året (27%).

Skulle du have evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores display team.