HVOR MANGE POINT FÅR DIN VIRKSOMHEDS HJEMMESIDE?

Tjek mobiltilpasning, hastighed og synlighed!

HVAD FORTÆLLER RESULTATET I RAPPORTEN?

Resultatet, du får i rapporten (en score på 0-100) viser din hjemmesides styrker og svagheder – og hvad du kan gøre for at øge trafikken til din side, tiltrække flere kunder og sælge mere.

Rapporten deler din hjemmeside op i dele som mobiltilpasning, hastighed, sociale medier, Google Business Profile og Core Web Vitals, hvor hver enkelt del kan påvirke slutresultatet.

 

Rapporten måler også overskriftskoder, SSL (som påvirker din relevans), uploadtidspunkt for billeder og hvor synlig hjemmesiden er i søgemaskiner.

HVORFOR HAR JEG BRUG FOR DENNE RAPPORT?

Så mange som 63% af kunderne henvender sig til virksomhedernes hjemmesider for at finde frem lokal forretningsinformation.

Derfor må du se din virksomheds hjemmeside som en digital tilsvarighed til din virksomheds fysiske butikker og / eller kontorer.

 

Hjemmesiden skal derfor tilbyde en perfekt, problemfri oplevelse. Er du klar over, at undersøgelser viser, at hvis det tager mere end tre sekunder for din hjemmeside at oploades, mister du næsten halvdelen af ​​dine besøgende?

I sidste ende handler det om kundeoplevelse: Jo hurtigere din hjemmeside er, jo gladere bliver kunden.

HVORFOR SKAL MIN HJEMMESIDE VÆRE MOBILTILPASSET?

Mere end halvdelen af ​​Krak / DGS-brugere bruger mobiltelefonen til at søge efter virksomheder. Det viser hvor vigtigt det er at have en responsiv hjemmeside.

Det betyder, at den er optimeret til at virke godt på de fleste mobile enheder. Jo bedre virksomhedens hjemmeside fungerer på mobilen, jo bedre er din kundeoplevelse.

En mobiltilpasset hjemmeside er også vigtig for din rankering, da søgemaskinerne rankerer responsive sider højere end ikke responsive. Google kan med andre ord lide gode hjemmesider!