, ,

Undgå disse fejl i din digitale markedsføring

Digital markedsføring kan være noget af en jungle, når du skal gennemskue hvad der giver mest værdi for dit firma. Flere og flere firmaer er derfor forsigtige med deres markedsføringskroner. Dette er fuldt forståeligt, da mange har brændt nallerne på reklamer og kampagner, som ikke har givet noget igen. Men en større forsigtighed betyder også spildte muligheder, hvor forsigtige firmaer går glip af flere kunder.

Vi har samlet en liste over de typiske fejl, som du bør undgå, hvis du vil sikre tilgang af nye kunder og samtidig værne om dine markedsføringskroner.

Mistro til nye muligheder

Der er ingen grund til at skære alle muligheder over én kam, når det kommer til digital markedsføring. Fravælger dit firma de nye måder at markedsføre sig på, kan det påvirke kundetilgangen negativt. Vis interesse for de nye muligheder i stedet for at skubbe dem væk. Forstå hvordan de kan hjælpe dit firma før du træffer et valg.

For stor tiltro til eget firmanavn

Du er sikkert meget stolt af dit firmanavn, men det er ikke alle der kender det lige så godt som dig selv. Faktisk er det under 10% af dine potentielle kunder, der søger direkte på dit firmanavn. 9 ud af 10 kunder finder dig ved generelle søgeord. Brug derfor mere krudt på at vælge relevante søgeord, som dine potentielle kunder søger på.

Spredning af markedsføringsbudget

Små firmaer har ofte et begrænset markedsføringsbudget, som kan være effektivt hvis det bruges rigtigt. Desværre vælger mange firmaer at sprede deres i forvejen mindre budget, og købe annoncering forskellige steder. Det kan resultere i mindre værdi for dine penge. Fokuser på nogle bestemte medier i stedet for at optræde alle steder.

Mangelfuld hjemmeside

Din hjemmeside er ofte en destination, som dine potentielle kunder vælger at besøge, inden de foretager et køb. Derfor skal din hjemmeside være tip top, også når dine kunder besøger dig fra deres smartphone. En mangelfuld hjemmeside giver et dårligt indtryk af dit firma, så fokuser på at din hjemmeside virker på computer, tablet og smartphone inden du bruger penge på markedsføring.

Optimer din digitale tilstedeværelse

De ovenstående fejl er typiske for små og mellemstore virksomheder, som ikke har den store erfaring med markedsføring. For mange er det vigtigste at drive forretningen, mens markedsføring bliver et nødvendigt onde.

Derfor anbefaler vi at lade andre om din markedsføring, så du kan fokusere på det, som du er bedst til. Hos os får du hjælp til mange af de eksisterende muligheder indenfor digital markedsføring, så du får mest mulig effekt for dine penge. Måned efter måned kan du også se, hvad dine markedsføringskroner bliver brugt på, og hvor meget du får for dine penge.