Skab en vellykket digital tilstedeværelse

1. Mål effekten af din digitale kampagne

Med digital markedsføring har du gode muligheder for at måle effekt meget præcist. Kunsten er at afgrænse, hvad du ønsker at måle effekten af. Først og fremmest er det også vigtigt, at du ved præcis hvad du ønsker at opnå med din markedsføring. Vil du f.eks. opnå et øget salg af et af dine produkter, eller vil du opnå øget bevidsthed om din virksomhed?

Via bannerannoncering kan du f.eks. måle antal visninger, klik eller besøg på din hjemmeside – og hvor mange besøg, der fører til et køb.

– Har du en kampagne på en søgemaskine som Krak.dk, kan du måle hvor mange, der klikker på dit telefonnummer eller besøger din hjemmeside.
– Ligger fokus f.eks. på at skaffe  flere telefonopkald, kan du anvende såkaldte dynamiske telefonnumre, som er: forskellige numre til forskellige aktiviteter. Herved kan du se hvilke aktiviteter, der giver dig flest opkald.

2. Ram din målgruppe med skræddersyede budskaber

Ved at benytte såkaldt segmentering og retargeting, kan du være sikker på at dine annoncer med skræddersyede budskaber rammer de rigtige kunder.  Hvis en potentiel kunde f.eks. søger på “bildæk” via krak.dk, kan vi skræddersy visningen af annoncer sådan at præcis dine annoncer for bildæk vises, når den potentielle kunde senere besøger andre sider i Eniros netværk (Krak.dk er ejet af Eniro).

Via digital markedsføring kan du altså nå ud til de rette personer ud fra viden om, hvad de ellers har vist interesse for på internettet.

3.Hold det enkelt og betal ikke for irrelevante aktiviteter

Er digital markedsføring dyrt? Ikke når du målretter markedsføringen mod de personer, den faktisk er relevant for – og som kunne tænkes at købe dine produkter. På den måde bliver prisen, for hver person du når ud til lavere end ved traditionel markedsføring. Især hvis din målgruppe er smal.

Læs mere