Ses vi på Entreprenør og Håndværker messen?

Man with blow torch working

I næste måned fra d. 14 til 16 juni, står Eniro klar på E&H messen i Herning – og vi glæder os til at se dig! Det bliver tre dage med faglighed og masser hestekræfter i højsædet på Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. Udover, at du kan opleve de nyeste teknologier og teknikker i branchen, kan du komme forbi Eniros stand og få et 360° graders overblik over din digitale markedsføring.

Din synlighed på messen

Sidste år fandt 43 %* af de besøgende nye leverandører, og yderligere oplevede 56 %* af udstillerne, at de fik nye leads på messen. Som udstiller og besøgende på E&H messen er alle chancer altså til stede for salg og nye forretningsmuligheder. Disse tal viser, hvor effektiv din deltagelse på messen kan være for din virksomheds markedsføring og salg. Ansigt-til-ansigt kommunikation er ofte meget effektivt, hvis du skal overbevise potentielle kunder om, at det lige præcis dig de skal vælge. Derfor er messen en unik og effektiv måde til at etablere nye forretningsrelationer for dig og din virksomhed.

Din synlighed resten af året

Men din virksomhed er selvfølgelig ikke på messe hver dag – så hvordan kan du skabe værdifulde kontakter og nye kunder årets resterende 362 dage? Digitale markedsføring er svaret! Måske får du de rigtige kontakter på messen, men hvis din hjemmeside (dit online visitkort) ikke er opdateret eller har forkerte oplysninger vil din troværdighed falde. Og da du selvfølgelig ikke har tid til at benytte ansigt-til-ansigt kommunikation med alle potentielle kunder, er det vigtigt at din virksomheds digitale tilstedeværelse er i topform hele året rundt.

Vi ses på messen!

Og det netop derfor, at du kan finde Eniros smilende sælgere med varm kaffe på kanden på E&H messen fra d. 14 til 16 juni i år. Kom forbi Eniros stand og få en snak om vores stærke messe tilbud med vores dygtige rådgivere. Der vil blandt andet være pakketilbud som indeholder Google/Facebook og hjemmeside løsninger. Hvis du køber et af disse pakketilbud på messen, får du oveni en gratis rådgivning med en af vores kompetente rådgiver – ses vi?

Find mere information om Eniros stand på messen her.

Kilde: eh18.dk*