Hvor god er din SEO?

Tjek din hjemmesides søgemaskineoptimering på ét minut - gratis SEO-analyse

Hvorfor er søgemaskineoptimering vigtig?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af digital markedsføring og betyder, at du med forskellige teknikker forbedrer din hjemmesides rangering, så den kommer højere op på Google. Hvis ikke du aktivt arbejder med din SEO, så er der stor risiko for, at dine konkurrenter vil være synlige over dig på Google.

Søgemaskiner, som Google, foretrækker brugervenlige sider, der hele tiden opdateres og forbedres. Derfor er det vigtigt, at du tester og ændrer på din hjemmeside for at bevare, men især forbedre din position på søgemaskiner. Jo bedre din hjemmeside er, jo bedre vil den rangere på søgemaskiner – og jo mere troværdig du fremstår, jo mere sandsynligt er det, at kunder i stedet vil blive tiltrukket af din virksomhed.

Hvorfor skal jeg tjekke min SEO?

Med SEO-tjekket får du en detaljeret beskrivelse af søgemaskineoptimeringen på din hjemmeside, hvilke ting du gør godt og hvor der er behov for forbedring. Jo højere rating du får (på en skala fra 0-100), jo mere søgemaskineoptimeret er din hjemmeside. Rapporten er opdelt i 5 dele:

På din hjemmeside: De fleste finder din hjemmeside på deres mobiltelefon. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er mobiltilpasset. Har du indtastet sidetitler, metabeskrivelser, linktekster og overskrifter korrekt?

Hastighed: En hurtig hjemmeside værdsættes af brugerne og af Google. Kontrollér ydeevne og andre up-load tider, som er vigtige for din rangering.
Uden for din hjemmeside: Links til din hjemmeside, viser at din hjemmeside er vigtig. Få et overblik over antallet af links, der peger på sin virksomheds hjemmeside.

Er din hjemmeside synlig: Hvor mange søger efter og besøger din hjemmeside? Og hvilke er de vigtigste søgeord?
Under kølerhjelmen: Vi kontrollerer om du har dårlige links og om Google forstår dine billeder. Vi kontrollerer også mængden af tekst på din hjemmeside, hvis dit sitemap er gyldigt (en liste over dine sider, som hjælper Google) og om du har et SSL-certifikat.