SÅDAN TAGER DU DIN PROFILSIDE TIL DET NÆSTE NIVEAU

I dag begynder langt de fleste kunder med at søge information online. Tænk på internettet som en fysisk butik, hvor en bedre placering på hylderne giver øget salg. Med en god profilside på Eniro har du allerede taget dine første skridt hen imod en bedre online tilstedeværelse. Nu er det tid til det næste store skridt.

Sidste måned fortalte vi dig, hvordan man bringer profilsiden på Krak og De Gule Sider til sit højeste niveau. I denne artikel vil vi fokusere på de opdateringer, der kan tilkøbes af dem, der føler, at deres profilside skal fremstå endnu skarpere end deres konkurrenter.

1. Nøgleordsannoncer

Denne opdatering giver dig mulighed for at tilkøbe en eller flere annoncer, der består af et billede og billedtekst (med tilhørende link), der følger dine vigtigste søgeord. For eksempel, antag at du har “bilvask” som et nøgleord, så vil annoncen vises i resultatlisten, når kunderne søger efter “bilvask”. I dette tilfælde kunne nøgleordsannoncen vise et billede af en nyligt vasket bil og en kort, engagerende tekst om den pågældende service (“I 30 år har vi leveret rene biler til tilfredse kunder”).

2. Billedgalleri/Photostrip

Tilføj over 10 linkede billeder knyttet til din virksomhed. Hvis du for eksempel kører et hotel, kan du tilføje billeder med links til din anerkendte restaurant, dit populære spa eller værelsesreservation. Her er det bare fantasien, der sætter grænserne. Er du usikker på, hvordan du skaber godt indhold? Tjek disse tips om, hvordan du bedst arbejder med visuelle aktiviteter.

3. Video

Video har fået et betydeligt løft i de seneste år og er højt anerkendt af sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Med en kort film knyttet til dit firmanavn skaber du yderligere nærhed mellem kunderne og din forretning. Du kan engagere og inspirere med en introduktionsfilm, et salgsfremmende notat eller en testimonial på din profilside. Videoen vil også være synlig i resultatlisten, når kunderne søger efter nøgleord relateret til din virksomhed.

Er du interesseret i nogen af de ​​ovenstående tjenester? Kontakt os her! Og hvis du vil læse mere om, hvordan du forbedrer din digitale markedsføring, anbefaler vi denne artikel.