SÅDAN OPTIMERER DU DIN PROFILSIDE PÅ KRAK OG DE GULE SIDER

På Krak og De Gule Sider søger 1,6 millioner potentielle kunder efter virksomheder som din, hver uge. Ud af de mange millioner søgninger vil over 58% kontakte mindst et firma, som de fandt på vores resultatlister. Så hvad skal der til for at din virksomhed er bedst positioneret i din branche og på din lokale markedsplads?

Den første ting du skal gøre, når du er ved at gennemgå din profil side er, at få et klart overblik over, hvad der automatisk er inkluderet i din annoncering, og hvad du kan gøre med disse muligheder. Nedenfor finder du de 7 vigtigste elementer der vil sikre at din profilside på Krak og De Gule Sider skiller sig ud i mængden.

1. Logo

Dit firma-logo er naturligvis inkluderet og kan ses både i resultatlisten og på din profilside. Husk, at mere end halvdelen af ​​dine kunder sandsynligvis vil se dit logo på en mobil enhed, så billedet af dit logo skal være i så høj opløsning som muligt.

2. “Om os”

Her beskriver du med nogle få velvalgte sætninger din virksomheds grund til at eksistere. En kerneerklæring, der giver kunderne mulighed for hurtigt at forstå din virksomhed. Her er det godt at få de vigtigste produkter og tjenester med, som din virksomhed tilbyder, samt hvilke mærkevarer du fører.

3. Sociale medier

Du har også mulighed for at linke til din virksomheds sider på Facebook og / eller Twitter. Har du ikke sociale medier knyttet til din virksomhed? Så måske skulle du læse denne.

4. Links

Udover links til dine sociale medier kan du også oprette din profilside med op til 10 andre links til valgfrie sider. For eksempel, hvis du driver en frisørsalon, så kan du vælge at linke til prisliste på din hjemmeside, et billedgalleri, tidsreservation til klipning samt eventuelle anmeldelser af din virksomhed. På Krak og De Gule Siders egne profilsider linker vi bl.a. til vores apps, referencekunder og kundeservice.

Vil du have hjælp til din profilside? Vores rådgivere sidder klar!

5. Åbningstider

Sørg for, at dine kunder, nye og gamle, ved, hvornår du har åbent. Dette kan lyde åbenlyst, men der er mange, der glemmer at opdatere deres skiftende åbningstider. Omkring 37% af kunderne oplyser, at de har tendens til at vælge et firma fra, hvis det har unøjagtige oplysninger, så som uklare åbningstider.

6. Fotografi

Din profilside indeholder også et billede, et såkaldt cover-billede, som du selv vælger. Hertil bliver der også vist et gadevisningsbillede, et luftfoto fra Krak og De Gule Sider samt et forsidefoto fra din virksomheds Facebook-konto (kun hvis du har en Facebook-konto). Sørg for at vælge et billede eller et banner, der klart og tydeligt viser kunderne kernen i din virksomhed. Lær mere om hvorfor du bør ikke glemme at tænke på din visuelle kommunikation her.

7. Anmeldelser

Med en profil på Krak og De Gule Sider har du også mulighed for at opbygge – måske det vigtigste for din virksomhed: nemlig positive anmeldelser fra dine nuværende kunder. Med Kraks og De Gule Siders anmeldelser har du også mulighed for at kommunikere direkte med dine kunder. Hvis dit firma befinder sig i en branche med anmeldelser på Yelp, så vil disse anmeldelser også vises på din profilside. Benyt lejligheden til at fordybe dig i de anmeldelser, og hvad de kan betyde for din virksomhed her.

I næste måneds indlæg vil vi uddybe nogle af de ekstra funktioner, der er tilgængelige for annoncører, der ønsker at skærpe deres profil på Krak og De Gule Sider yderligere.

SÅDAN OPTIMERER DU DIN PROFILSIDE PÅ KRAK OG DE GULE SIDER

Vil du have hjælp til din profilside? Vores rådgivere sidder klar!