, ,

Sådan forbedrer du din virksomheds hjemmeside

Du skal se din virksomheds hjemmeside, som omdrejningspunktet for din kommunikation, uanset om det drejer sig om marketing, salg eller rekruttering. Hjemmesiden er en medarbejder, der aldrig sover, den er online 24/7 og hjælper med at besvare de spørgsmål, dine besøgende stiller – uanset om du er på arbejde eller ej.

I den følgende artikel opdeler vi din hjemmeside i komponenter og ser på, hvordan du bør arbejde med SEO, indhold og strategi for at skabe en hjemmeside, der skiller sig ud fra mængden.

Godt design giver en bedre kundeoplevelse

Et godt og gennemtænkt design hjælper dine besøgende med at forstå din virksomheds værdier. Det hjælper dem også med let at finde dine produkter og ydelser, som du ønsker at formidle på din hjemmeside. Et gennemtænkt design får også din virksomhed med at tale det samme tydelige sprog på tværs af flere kanaler. Det kan handle om farver, skrifttyper og hvordan du vælger at bruge billeder.

At skabe et godt design behøver ikke at være dyrt. Der findes mange CMS (Content Management Systemer), herunder WordPress, hvor du kan få gode og billige skabeloner, der også leverer design af høj kvalitet.

Max 3 trin til kunden tager kontakt

Planlæg dine konverteringer på din hjemmeside ved at levere tydelige budskaber, når den besøgende kommer ind på din hjemmeside. Sørg for at have call to action-knapper, hvor du formidler hvilken type service du ønsker, at kunden skal købe eller kontakte dig for.

Branchestandarden er, at der ikke må være mere end 3 trin for en besøgende, før vedkommende tager kontakt, sender en tilbudsanmodning eller køber et produkt, siger Joel Hellström, Senior Web Designer hos Krak.

Godt indhold på hjemmesiden

Det første du skal tænke på, når det kommer til indhold på din hjemmeside, er at gøre det tydeligt, hvad du faktisk tilbyder dine besøgende. Sørg derfor for at opdele dine ydelser i undersider. Hvis du fx. er tømrer, der renoverer køkkener, bygger sommerhuse og udfører udvendige renoveringer, er det godt at lave underside til hver kategori og så gå i gang med at bygge indhold ud fra disse forskellige segmenter. Husk at være personlig og formidle din virksomheds værdier, når du skaber dit indhold. På den måde føler de besøgende, at de lærer dig og din virksomhed at kende. Det skaber tryghed i kontakt og købsbeslutninger, men det øger også chancen for, at kunderne vil anbefale dig til venner og bekendte.

SEO hjælper dine kunder med at finde din virksomhed

Det første du skal overveje, når du søgeordsoptimerer din hjemmeside, er den tekniske struktur, men også hvordan du bruger indhold. Når det handler om SEO på din hjemmeside, kaldes det on-page. On-page betyder bl.a. at du sikrer, at dine ydelser og vigtigste søgeord indgår i indholdet på dine sider. Det hjælper dine kunder med at finde din hjemmeside, men også søgemaskiner til at rangere den bedre på blandt andet Google og Bing.

Det modsatte af on-page er off-page. Off-page handler om at have en fornuftig linkstrategi for din virksomhed. Det betyder fx, at dine forskellige samarbejdspartnere skal linke til din hjemmeside, at du findes på sociale medier, men også at dine kunder skriver anmeldelser på vigtige sider, som Trustpilot og Google Business Profile.

Du kan også vælge at købe links fra større netværk, der skriver blogindlæg om din virksomhed/branche og derefter linker til dig for at drive trafik (og rangering) til din hjemmeside.

En opdateret hjemmeside

Overvej følgende, når du opdaterer din hjemmeside: indlæsningstid (jo hurtigere jo bedre, husk, at hvis det tager mere end 3 sekunder for din hjemmeside at indlæse, vil en stor del af de besøgende opgive deres besøg), mobiltilpasning (størstedelen af ​​dine besøgende vil ende på din hjemmeside via deres mobiltelefon, sørg for at den ser pæn ud og er brugervenlig) og sikkerhed (sikkerhed er i dag en rangeringsfaktor for Google, har din hjemmeside et SSL-certifikat?).

Nu har du fået flere gode tips til, hvordan du opdaterer din hjemmeside. Fra design, knapper og indhold til søgemaskineoptimering, sikkerhed og hurtige kontaktmuligheder. Vi bad Joel Hellström, Senior Web Designer hos Krak, fortælle os mere om, hvordan man kan øge antallet af konverteringer på sin hjemmeside. Han kom tilbage med syv vigtige trin, der vil forandre din virksomheds digitale tilstedeværelse.

7 måder at øge konverteringer på din hjemmeside

  • Hav et mål med din hjemmeside
  • Det skal være nemt at kontakte dig og finde kontaktmuligheder
  • Fortæl den besøgende, hvem du er
  • Sørg for at have godt indhold i form af tekst, billeder og video
  • Vær tydelig med hvilke produkter og ydelser, du tilbyder på din hjemmeside
  • Sørg for, at hjemmesiden er mobilvenlig og nem at navigere på
  • Arbejd aktivt med at søgemaskineoptimere din hjemmeside