,

Sådan får du success med din webshop

Handel på internettet stiger for hvert år, og det gør forventningerne fra kunderne også. Har du tænkt dig at tilbyde dine produkter og tjenester gennem en webshop, men ved du ikke hvor du skal begynde? Den her guide hjælper dig i gang, også selvom du ikke har forstand på det tekniske.

Vælg det rigtige system

En webshop er først og fremmest en teknisk løsning, men heldigvis findes der er en masse systemer, der gør det muligt at lave en webshop uden begrave sig i komplekse koder.

Vælg et system, som du finder nemt at arbejde med. Det skal være sjovt og forståeligt for dig – eksempelvis når du opretter nye produkter eller skal printe kvitteringer ud. Her er der nogle få eksempler på systemer, som du kan gøre brug af, hvis du ikke vil rode med det tekniske bagved: Shopify, Wix og Bigcommerce.

Vi køber oplevelser

Konkurrencedygtige priser og kvalitetsprodukter betyder en hel del for dem, som handler på internettet. Men det er ikke det eneste, som betyder noget. Hvis du virkelig vil skille dig ud, skal du tilbyde dine kunder en oplevelse.

Gengiv historien om hvordan dine produkter bliver til på en lækker måde, og inspirer dine kunder. For i sidste ende, så køber vi oplevelser – og hvis din webshop giver kunderne den bedste oplevelse, hvor der er kælet for detaljerne, så bliver du ikke glemt.

Hjælp dine kunder med nyhedsbreve

Udnyt mulighederne med nyhedsbreve, og fortsæt med at give kunderne en god oplevelse – også efter at de har købt produktet. Fortæl dem mere om produktet, hvordan det bruges og hvad det kan. Spørg om de er tilfredse med købet, og giv dem flere grunde til at du kan handle hos dig. Det handler ikke om at drukne kunderne i emails, men at sende relevante nyhedsbreve til dem.

Er du usikker på hvilke emails du må sende, kan du kigge på vejledningen fra forbrugerombudsmanden.

Opsummer det bedste via sociale medier

Fuldend cirklen ved at fortælle historien om din virksomhed og dine produkter på de sociale medier, eksempelvis Facebook, Instagram og Pinterest.

Brug gerne billeder og videoer, men lad være med at bruge de sociale medier for de sociale mediers skyld. Fortæl din historie – og giv dine kunder en opsummering af det allerbedste du har at tilbyde, så de får noget ud af at følge dig på de sociale medier.