SÅDAN FÅR DU FLERE TIL AT LÆSE DIN E-MAIL

SÅDAN FÅR DU FLERE TIL AT LÆSE DIN E-MAIL

Vi vil ikke have at du læser det her.

Eller, det vil vi jo gerne. Men sætningen overfor kan give dig endnu mere lyst til at læse denne e-mail, men hvorfor? Det siges at den første sætning i en bog angiver tonen for resten af historien. Det samme kan siges om en e-mail. På begrænset plads, og tid, skal du interessere læseren til at læse resten af din e-mail.

Det er ikke nemt. Hvert sekund sendes to millioner e-mails. Og siden du er begyndt at læse denne e-mail, er der blevet sendt 30 millioner e-mails. Hver dag bliver vi eksponeret for reklamer, nyhedsbreve og spam i vores e-mail indbakker. Derudover får vi e-mails fra arbejdet, og i ny og næ fra familie og bekendte.

ØG ANTALLET AF ÅBNINGER

Ingen vil ende i den situation, hvor deres e-mails altid bliver ignoreret, slettet eller ender i spam-mappen. Det vil du sikkert heller ikke. Og hvorfor skulle du ønske det, når du har brugt så lang tid på indholdet i dine nyhedsbreve og e-mails? Derfor anbefaler vi, at du bruger god tid på at finde det perfekte emnefelt til dine e-mails. Undersøgelser viser nemlig at et godt emnefelt kan øge antallet af dine e-mail åbninger med op til 30%.

Så tag et hurtigt kig i din egen indbakke. Hvilke e-mails ser mere indbydende ud, og hvorfor? Hvad står der i emnefeltet? For du har en hel række inspirationskilder i din egen indbakke.

6 GODE RÅD TIL BEDRE EMNEFELTER

Uanset hvad, så har vi 6 gode råd til dig, der vil blive bedre til at skrive emnefelter:

  • Vær ærlig og nede på jorden! Når du prøver at sælge for aggressivt, føles dine e-mails og dit emnefelt alt for spam-agtig.
  • Kort og kontant! Hold dit emnefelt til 6-10 ord. Gå til sagens kerne med det samme og undgå fyldord.
  • Det vigtigste først! Fortæl det vigtigste først, så fanger du også dem der blot skimmer sin indbakke.
  • Skil dig ud! Brug humor, stil et spørgsmål eller vis følelser. Tænk over flere mulige emnefelter før du vælger den, som du sender ud.
  • Brug tal! Skab lister og få din læsers opmærksomhed, eksempelvis: ”Top 10 gode råd” e-mails.
  • Tydelig afsender! Selv når du sender nyhedsbreve, er det rart for dine læsere at der er en tydelig og personlig afsender. Det inviterer til at åbne dine e-mails.

OPTIMER, OPTIMER OG OPTIMER

Når du er blevet ekspert på at lave fangende emnefelter, der får alle dine læsere til at åbne dine e-mails, så kan du stadig blive bedre. Eksempelvis kan du eksperimentere med tid, sted og segmentering. Jo mere personlig dine emnefelter er, des større er sandsynligheden for at de åbnes. Inkluder sommerhilsner om sommeren og helligdagshilsner under helligdage.

Så det er bare om at komme i gang med at finde på de gode emnefelter, der kan hjælpe dig med at få endnu flere til at læse dine nyhedsbreve og e-mails. Held og lykke!