Sådan bliver du
mere synlig på Google

Jo flere små og mellemstore virksomheder, der aktivt bruger fordelene ved digital markedsføring, jo hårdere bliver konkurrencen. Et godt eksempel er Google – da flere og flere virksomheder investerer i digital markedsføring, bliver det sværere at få plads på Googles første side.

Her kan du spørge dig selv, hvor ofte du fortsætter til side 2 eller side 3, når du søger på Google? Sandsynligvis er svaret “ikke så ofte” eller “aldrig”. Og du er ikke alene. 90% af dem, der søger på Google, bliver på side 1.

Så hvad er der på side 1?

Hvis du eksempelvis, søger efter “VVS i Herlev”, vil du sandsynligvis på side 1 få 10 organiske søgeresultater (dvs. resultater, der ikke er annoncer) og 3 lokale virksomheder, markeret på Google Maps.
Om din virksomhed vises i Google maps eller ikke, kan påvirkes af mange forskellige faktorer såsom firmanavn, adresse, eller hvor der søges fra. For det organiske søgeresultat handler det ofte om ​​din virksomheds relevans for kundens søgning. Dette kan omfatte informationer fra din hjemmeside, din profilside på Krak, Facebook eller lignende hjemmesider.

Boost din rækkevidde

Vidste du, at din placering i Googles organiske søgeresultater bliver forbedret, hvis du har en virksomhedsprofil på Krak? Flere af resultaterne på side 1 er fra Krak, hvis der f.eks søges på ‘VVS i Herlev’.
Du kan øge din egen organiske rækkevidde ved aktivt at arbejde med SEO (Søgemaskineoptimering) og din tilstedeværelse på internettet. For dem med få ressourcer og tid, er der også mulighed for at være synlig på side 1. Ud over de 13 organiske hits på første side, indeholder Google også op til 8 annoncer (AdWords), placeret både øverst og nederst på siden.

Fordelene ved AdWords

Med AdWords kan du vælge, om du vil målrette din annonce mod en bestemt by, et lokalt område eller en bestemt aldersgruppe. Du vælger også, hvilke søgeord din virksomhed skal være synlig på, når potentielle kunder søger på Google. Dette gør det lettere for dig at skræddersy de ønskede resultater baseret på din kunders søgepræferencer – og dermed opnå mere synlighed i søgeresultaterne.

En anden fordel ved AdWords er, at i modsætning til almindelig markedsføring, betaler du med AdWords kun for de interesserede brugere, der klikker på din annonce. Du kan også fastsætte dit månedlige budget, så du altid har fuld kontrol over din investering i nye kunder. Hos Eniro har vi kompetente rådgiver, der har tid og færdigheder til at oprette en effektiv og god kampagne skræddersyet til dine behov.

Vil du vide mere om Google AdWords? Tjek dette link

Teksten i korte træk:

  • Side 1 på Google består af op til 8 annoncer og ca. 13 ikke annoncerede resultater

  • 90% af dem, der søger på Google, bliver på side 1

  • Profilsider såsom på Krak er ofte højt oppe i søgeresultater