Rankeringspoint styrer din position

Sådan forbedrer du din position med Kraks / DGS rankeringspoints

Jo mere kvalitativ trafik din virksomhed tiltrækker, jo flere “rigtige” kunder er det, der ser dig og kan kontakte dig. De virksomheder, der er i toppen af Kraks eller DGS søgeresultater er også dem, der får flest klik – og de fleste nye kundekontakter. Det er selve essensen af ​​digital markedsføring: at kunder skal finde din virksomhed før konkurrenterne!

Det er simpelthen sådan, at 1 kr = 1 rankeringspoint og jo højere rankeringspoint, jo bedre resultater i Kraks eller DGS søgeresultatliste. Hvis du desuden kombinerer dine rankeringspoint med gode søgeord, kommer du til at nå ud til flere og flere kunder.

DERFOR ER DINE RANKERINGSPOINT VIGTIGE

To virksomheder, der konkurrerer i samme branche og ligger inden for samme geografiske område, vil som regel ende på omtrent samme sted i søgeresultatlisten i Krak eller DGS. Men ligesom på Google er det de 4-5 virksomheder på toppen af ​​hver enkelt søgning på Krak / DGS, der får mest opmærksomhed fra kunderne (disse virksomheder tager ca. 75% af trafikken).

Så for at være sikker på at havne i toppen vælger derfor én af ​​virksomhederne i eksemplet ovenfor for at købe flere rankeringspoint ved at bestille en større annoncepakke (se nedenstående eksempel). På den måde får virksomheden et ekstra løft og havnerhøjere op i søgeresultatlisten i forhold til konkurrenterne.

SÅDAN FORBEDRER DU DIN POSITION

Rankeringspoint er en måde for dig og din virksomhed at vises højere op i søgeresultaterne. At have en konstant strøm af trafik til sin hjemmeside er grundlaget for alle forretninger – uden besøgende er der ingen chance for at få betalende kunder. Kombinér dine rankeringspoint med gode søgeord for, at på den måde nå ud til flere af dine kunder!

Læs mere om Kraks pakker