,

På hvilken side havner dine kunderne på, når de søger?

Det er svært at blive synlig i søgeresultaterne på eksempelvis Google. På hvilken side havner dine kunderne på, når de søger? Svar: 90% af dem, der søger på en søgemaskine, såsom Google eller Bing, bliver kun på første side.

Det kan naturligvis ses som åbenlyst, men det er værd at huske på. Det viser behovet der er, for aktivt at arbejde med din synlighed på Google og Bing, men også på Krak.

En søgning på “vinduespudser Aarhus ” giver omkring 52.000 resultater, mens en søgning efter ” vinduespudser Midtjylland ” vil give omkring 114.000 søgeresultater. Samtidig viser Google ca. 10 organiske resultater på den første side, alle andre resultater er betalte Google-annoncer. Der er derfor kamp om opmærksomheden i Googles søgeresultater.

114.000 søgeresultater

For små virksomheder, der ønsker at komme op i toppen af søgeresultaterne, er der meget lidt plads, og for mange er det helt umuligt, da det kræver både tid og penge.

Hvordan ser Krak ut?

En undersøgelse, Krak har lavet, viser at det er de første fem virksomheder i søgeresultaterne, der modtager omkring 75% af opmærksomhed fra brugerne. Det vil sige, at hvis du ejer en blomsterbutik og har fem konkurrenter foran dig i søgeresultaterne, risikerer du at gå glip af mange kunder.

Ønsker du at få tips om, hvordan du forbedrer din synlighed på Krak eller råd om søgemaskiner generelt? Nedenfor finder du vores webinar om søgemaskiner, om placeringspoint og vores nye loyalitetsprogram (længde: 20 min).