Oprettelse af en vellykket hjemmeside: 7 effektive tips

woman laptop

Hjemmesiden er afgørende for, hvordan folk opfatter din virksomhed, dine services og produkter. For at få nye kunder og opbygge tillid hos dem, bør din hjemmeside være den digitale platform, du er mest opmærksom på.

Du ved sikkert selv, hvordan det er, når du går ind på en hjemmeside; hvis det ser ud som om den ikke er blevet opdateret længe, er svært at navigere rundt på eller giver et generelt useriøst indtryk, forlader du nok siden ret hurtigt, ikke?

Generelt er besøgende blevet sværere at fange og fastholde. I dag er der en uendelig mængde information på nettet, og vi har lært at luge ud i ting, som ikke umiddelbart fanger vores opmærksomhed.

Vi har derfor listet nogle ting op, som kan være gode at huske på, når du arbejder på at gøre din hjemmeside mere attraktiv for dine besøgende:

  • Hav et mål med hjemmesiden – hvilket formål skal den opfylde for dig og dine besøgende?
  • Vis hvem du er – vær transparent og ærlig
  • Sørg for, at det er let for den besøgende at kontakte dig
  • Sørg for tydeligt at vise, hvilke produkter/tjenester du tilbyder og hvordan man køber dem
  • Fyld din hjemmeside med godt indhold i form af tekst, billeder og video
  • Sørg for, at hjemmesiden er mobiltilpasset og let at navigere
  • Søgemaskineoptimér din side – så folk nemt kan finde den på fx Google eller Bing

Generelt kan man tilføje, at et forældet og dårligt designet hjemmeside har større sandsynlighed for at miste trafik og generere lavere konvertering, sammenlignet med en gennemtænkt hjemmeside med et design, der appellerer til dine brugere.

Lyder det besværligt? Kontakt os gerne hos Krak, så kan en af ​​vores dygtige eksperter hjælpe dig med at forbedre din virksomheds hjemmeside – og hvis du vil vide mere lige nu, kan du tjekke vores seneste webinar om, hvordan du opretter en super hjemmeside, se nedenfor.