Opdag events i nærheden med Krak

Krak tilføjer nu mere lokalt indhold i sin app – og giver dermed brugerne endnu flere muligheder for at opdage nærheden, når de søger efter virksomheder eller tjenesteudbydere. Med Facebook-begivenheder integreret i Krak-app’en får du et overblik over, hvad der sker i nærheden – eller nær det sted, du er på vej hen.

Det handler om oplevelsen lige her og nu

”Der findes mange apps, som tilbyder søgning efter specifikke ting, eksempelvis restauranter eller hoteller. Med Krak-app’ens ”oplevelser i nærheden”-funktion bruger vi i stedet lokalområdet som udgangspunkt. Her får du informationer om ting i nærheden af dig, og nu kan du også opdage, hvilke events der bliver afholdt i den nærmeste fremtid. Det handler om oplevelsen lige her og nu,” siger Kristoffer Apollo, kommunikationschef hos Krak, der er Danmarks største lokale søgetjeneste.

En detaljeret beskrivelse af lokalområdet

Krak begyndte allerede sidste år at integrere mere lokalt indhold i sin app (hent den nu). Med ”oplevelser i nærheden”-funktionen får du en detaljeret beskrivelse af lokalområdet, eksempelvis via links til Wikipedias artikler om ting og steder i nærheden. Med Facebook-begivenheder fra virksomheder giver app’en dig endnu større muligheder for at opdage nærheden.

Informationerne om events bliver hentet fra Facebook og omfatter events, der aktuelt er i gang eller starter inden for tre uger.