KopRedo

DU KAN RAMME DINE KUNDER HELT PRÆCIST

Hør uforpligtende om dine muligheder for at annoncere hos Krak.

Når du annoncerer på Krak, er du med på en af Danmarks største sites – og vi gør det let for kunderne at finde dig. Med lokale søgninger, med brugervenlige apps og med online services, der har vundet flere priser. Krak er en del af Eniro Danmark som udgiver også Proff, De Gule Sider samt Mostrup Vejviser og Den Røde Lokalbog.

Presseomtale

TV2 NEWS 07. jul. 2016

Her er virksomhederne som alle vil vide noget om

Bøfkrig, Fona i krise og erhvervsklenodier har – krydret med en smule lakrids og reality – ført til flest søgninger hos Proff i det seneste halve år.

BERLINGSKE BUSINESS 12. maj 2016

Solen skinner atter på byggebranchen

En omfattende analyse af danske byggeselskabers regnskaber viser, at den hårdt prøvede branche for alvor er på vej tilbage på sporet. I virksomhederne skinner tendensen både igennem på aktiviteten og bundlinjerne.

TV2 ØST 12. maj 2016

Find din eller naboens matrikelgrænse på Krak

Undrer du dig over, hvor din eller naboens grund går til? Så er der hjælp at hente på Krak.dk. Her kan du nemlig se matrikelgrænser på luftfotos.

FYENS.DK 18. juli 2016

Følg enkeltstart i Nyborg på Krak

Find de bedste tilskuerpladser ved at nærstudere ruten hjemmefra, når PostNord Danmark Rundt kommer til Østfyn. Fynboerne kan følge cykelryttere i verdensklasse fra første parket, når sommerens største danske sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt, ruller gennem landet fra 27. til 31. juli.
Fjerde etape den 30. juli er en 19,96 kilometer lang enkeltstart i Nyborg. Krak har offentliggjort ruterne på krak.dk, og her kan man let finde alle de lokale detaljer.

Læs vores seneste pressemeddelelser

“Vi får markant flere henvendelser.
Vi annoncerer på Krak for at få kontakt til nye kunder. Og det virker!
Vi har fået en markant stigning i henvendelser – Krak gør helt klart en forskel.”

Frederiksberg Hallens Restaurant

Lær flere referencer her.

Hør, hvor nemt du får flere kunder med Krak Markedsføring. Helt uforpligtende.