NYT! Nu kan du tilkoble bookingsystem til vores hjemmesider!

Krak har lanceret en ny funktion til vores hjemmesider. I følge GetApp foretrækker forbrugerne at booke og bestille online. Med andre ord er et bookingsystem værdifuldt for kunderne, men i høj grad også for dig!

Det er de fleste af os, der elsker virksomheder som har online booking tilgængelig. Det gør det nemt for kunden at bestille tid hos frisøren eller vælge behandlinger – uden at skulle ringe på telefonen og håbe på at virksomheden svarer eller for den sags skyld klarer at finde en ledig tid i kalenderen, der passer både virksomheden og kunden.

Ved at lade bookingerne klare sig selv, kan du som virksomhedsejer også fokusere mere på din virksomhed og på de kunder du allerede har i butikken.

Det er praktisk for dig og for kunden

Krak har nu gjort det nemt og muligt at tilkoble et bookingsystem til hjemmesiden, hvor kunderne kan booke ønsket personale, service og tid. Systemet inkluderer også en funktion til at udsende notifikationer for at minimere eventuelle ubesvarede bookinger og aflysninger. Det vil sige, at kunden får en påmindelse om at de har foretaget en booking hos dig – og du kan endda vælge om bookingerne skal godkendes automatisk eller manuelt af dig.

Vi ved at det er tidskrævende at besvare bookinger via telefonen eller e-mail. Når du investerer i et bookingsystem får du en automatiseret proces som i modsætning til dig, fungerer og er vågent døgnet rundt. Det betyder altså at dine kunder kan bestille tid hos dig når det passer dem – om morgenen, om dagen eller om natten. Det er helt enkelt – for kunden og for dig!

Vil du vide mere om hvordan Krak’s nye bookingsystem fungerer, så fortæller vi dig det i webinaret nedenfor.