Nu udgiver vi et søkort på Krak – og en ny app

Efter at have indgået en aftale med Geodatastyrelsen, har Krak nu offentliggjort søkort på vores kortside, hvor brugerne nu kan udforske søkort gratis. Brugerne, der er vant til de officielle trykte søkort, vil genkende kortet, da kartografien ligner de trykte. Kortene er også tilgængelige som andre kort og luftfoto.

I forbindelse med lanceringen udgives den nye app “Krak til søs“. Det er en søster app til vores andre populære apps, som vi tidligere har lanceret i Sverige, Norge og Finland.

Funktioner som AIS

Med Krak til søs kan du udforske søkort gratis og få din position markeret på skærmen. Derudover er der en “mand over bord” funktion og vejrudsigt.
For dem der ønsker flere funktioner, er PRO-abonnement tilgængelig ( 249 DKK om året – forlænges automatisk). Brugerne får derefter adgang til funktioner som ruteplanlægning, AIS, havneinformation, POI’er, login med synkronisering mellem enheder og mange andre ting!

– Det føles fantastisk, at vi nu kan lancere søkort for Danmark. Vi har tidligere udgivet søkort i de øvrige nordiske lande. Efter at Geodatastyrelsen ændrede sin forretningsmodel, har vi nu mulighed for at udgive vores app til vores brugere i Danmark. Dette skridt er både godt og naturligt for os, siger Magnus Fredén, produktchef hos Krak.