Nu kan du se køen på Kraks kort

Vil du undgå køen på motorvejen og det generende vejarbejde, når du kører igennem Danmark? Så får du hjælp af Krak, for nu kan du også se aktuelle trafikinformationer på vores kort.

Tag højde for trafikken, når du kører

Rigtig mange af vores 2 millioner ugentlige brugere anvender Krak til kortopslag og til at planlægge deres kørsel. Men hvor flyder trafikken bedst lige nu – og hvor sætter vejarbejde en prop i systemet? Det er nyttig viden, når du skal frem, og derfor har vi tilføjet to nye lag informationer på kortene:

  • Trafikmeldinger, der viser Vejdirektoratets meldinger om ulykker og vejarbejde. Du kan se meldingerne som ikoner på kortet. Bare klik på et ikon og se detaljer – også om hvor længe meldingen forventes at være aktuel.
  • Livetrafik, der angiver den aktuelle tæthed på vejene med en farveskala fra grøn (frit flydende trafik) til rød (tæt trafik med risiko for forsinkelse). Oplysningerne om livetrafik får vi fra TomTom.

Trafikinformationerne bliver gennemsnitligt opdateret hvert 3. minut. Du kan også se informationerne om livetrafik på Kraks smartphone-app.

God tur!

Hvordan du kommer i gang med annoncer på Facebook Ads