Nu kan du krakke dig frem med Apple Watch

Det der Apple Watch – er det bare endnu en ny smart gadget, der aldrig slår an? Eller er det kommet for at blive? Vi har tjekket sagen og sætter vores penge på det sidste. Derfor kan du og dine kunder nu finde det, I har brug for, også direkte fra håndleddet: Vi lancerer en light-version af den populære Krak-app – specielt til Apple Watch.

 

Enkel nytænkning fra Apple

Ind imellem møder vi ny teknologi, der puster sig op som banebrydende revolutioner – men i stedet ender de som triste teknologiske flop. Sådan tror vi ikke, det kommer til at gå Apple Watch.

Apple demonstrerer endnu en gang, at de forstår os, der skal bruge teknologien: Apple Watch kan spille en helt ny rolle i din hverdag, både praktisk, underholdende og meget mere. Lige nu er mange udviklere verden over i gang med at udvikle apps, der fungerer i Apple Watch’s helt enkle univers – og gør Apple Watch stadig mere nyttigt – og sjovt! – at bruge.

 

Søg fra håndleddet med Krak

Kraks app til Apple watch giver dig 12 udvalgte søgekategorier på dit håndled. Kategorierne er valgt ud fra, hvad du kan have brug for at søge her og nu, lige hvor du befinder dig. De 12 kategorier spænder lige fra cafeer og pizzeriaer over dagligvarer til skadestuer og tandlæger.

Og hvornår bliver Apple Watch det, alle bare må ha’? Vi får se – men husk, hvordan det gik iPods, iPads og smartphones. Pludselig er de der. Og Krak er klar.

Hvordan du kommer i gang med annoncer på Facebook