,

Ved du, hvad kunderne siger om dig på nettet?

9 ud af 10 kunder fravælger virksomheder med dårlige online anmeldelser. Derfor lancerer vi nu Synlighed på Internettet – Anmeldelser, så du nemt kan holde styr på, hvad dine kunder synes om din virksomhed.

Online anmeldelser kan give en god indikation af, hvordan dine kunder oplever din virksomhed. Uanset om de er positive eller negative, kan du få nyttig information om din virksomheds styrker og forbedringspotentiale. Se dem som vejvisere, der kan hjælpe dig med, at udvikle dig og blive endnu bedre.


Læs mere: Story-formatet er den sociale pendant til Guldlok


Hvorfor er det vigtigt, at holde styr på dine anmeldelser på nettet?

Ikke mindst, fordi disse kan påvirke din SEO. Google synes godt om anmeldelser og jo flere du har, desto mere sandsynligt er det, at du ender højt i kundens søgeresultat. Desuden er dine potentielle kunder sandsynligvis eksperter i, at navigere i anmeldelser og ratings, før de træffer en beslutning om, hvilket firma de skal benytte eller handle med. Dårlige anmeldelser og lave bedømmelser kan i værste fald få en kunden til helt at scrolle forbi dig til fordel for en konkurrent, hvis gennemsnitlige rating er højere.

Nu bliver det lettere for dig, at holde styr på dine anmeldelser

Det, der kan være lidt kompliceret, er, at du som virksomhedsejer skal holde styr på alle anmeldelser, der er offentliggjort på forskellige hjemmesider. Vores produkt Synlighed på Internettet giver dig nu et samlet overblik over dine vigtigste anmeldelser på de største platforme, fx. som Google og Facebook. På denne måde vil det være let for dig, at holde styr på, hvad dine kunder synes om din virksomhed, så du nemt kan drage fordel af disse oplysninger og udnytte dit fulde potentiale bedst muligt.
Så hvordan gør du? Som sagt er det meget enkelt – du finder dine anmeldelser samlet i én oversigt i din kundeportal Mit Krak.

Fordelene ved anmeldelser samlet i ét værktøj:

  • Få fuldt overblik over, hvad der bliver skrevet online om din virksomhed.
  • Anmeldelser fra de største platforme samlet på ét sted
  • Let tilgængeligt for dig via Mit Krak

Tip! Du skal ikke være bange for, at bede dine kunder om at anmelde din virksomhed. Undersøgelser viser, at virksomheder, der aktivt beder deres kunder om at indsende anmeldelser, ofte har en højere gennemsnitsbedømmelse end dem, der bare sidder og venter på, at kunden gør det af sig selv.

Læs mere: Synlighed på Internettet