, ,

Kan dette være løsningen for
bygge- og anlægsbranchen?

hård konkurrence i bygge- og anlægsbranchen

Mange små og mellemstore virksomheder i bygge- og anlægsbranchen lider under hård konkurrence om kunderne, og derfor går rekordmange konkurs.

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik drejer et stigende antal virksomheder i bygge- og anlægsbranchen nøglen om. Hele 700 virksomheder i branchen er alene i år gået konkurs, og tallet forventes at stige. Dette skyldes bl.a. den voksende konkurrence, som presser mange mindre virksomheder med få ansatte og lille omsætning i konkurs*.

Der er rift om kunderne, og mange kunder er meget loyale i denne branche, så det kan være svært som nystartet håndværker at skabe en stærk kundebase. Derfor påtager mange af de små virksomheder alle opgaver de kan tage og ofte for mange, som de ikke kan følge til dørs grundet manglende erfaring og ressourcer.

Flot og moderne hjemmeside

Hvordan kan din virksomhed i bygge- og anlægsbranchen klare sig i den hårde konkurrence om kunderne?
Svaret kan ligge i din online markedsføring. Dog kan dette aspekt af din forretning være uoverskueligt, hvis du ikke har et overblik over dine muligheder og kunders behov.
Helt enkelt handler det om, at din virksomhed har en flot og moderne hjemmeside, der tager sig godt ud i alle skærmstørrelser. Din hjemmeside er dit online visitkort, det er her kunderne lærer dig at kende før de tager kontakt til dig.

Fokuser på, hvad du er god til. Sørg for, at du har en klar beskrivelse af dine ydelser, åbningstider og kontaktdetaljer. På denne måde ved kunder, hvad de kan forvente af dig, og de kan føle sig trygge ved at vælge dig frem for dine konkurrenter.

Læs mere om, hvorfor en hjemmeside er vigtig for din virksomhed her.

Synlighed på Google!

Dernæst handler det om, at få så mange kunder som muligt til at klikke sig ind på din hjemmeside. Hos Eniro kender vi til problematikken, at mange små og mellemstore virksomheder har svært ved at nå ud til de rigtige mennesker, som har stort potentiale til blive kunder.

Dette kan bl.a. skyldes, at man ikke er synlig når kunderne søger efter en ydelse eller et bestemt produkt på Google. Hvis man som håndværker ikke dukker op i søgeresultaterne i det rigtige geografisk område eller på de rigtige søgeord, kan det være svært at være konkurrencedygtig på et marked med utallige af udbyder, der alle kæmper om kundernes gunst.

For at dine kommende kunder ikke går forgæves, når de eksempelvis skal have en bestemt byggeopgave løst, er det vigtigt at du findes på de rigtige søgeord og geografiske område. Med vores hjælp til dine Google-annoncer, skræddersys de til at ramme dine kunder på det helt rigtige tidspunkt. Det vil sige, at dine annoncer dukker op, lige præcis når dine kunder leder efter din service i dit lokalområde.

Læs mere om, hvordan du bliver synlig på Google her.

*Kilde: https://www.dr.dk/nyheder/penge/rekordmange-byggefirmaer-gaar-konkurs