,

Google og Krak – lokale kunder finder dig på nettet

For at nå bedre ud til købeklare kunder i dit lokalområde kan du gennemgå din digitale synlighed på søgemaskiner såsom Google og Krak. Faktisk bruger 74% af danskerne søgemaskiner til at finde lokale virksomheder, når de skal beslutte sig om deres næste køb.

Ved du, hvad der er vigtigt for dine kunder? Kvaliteten af ​​de produkter og tjenester, du tilbyder og god kundeservice – er altid vigtigt. Men sker det, at du tilbyder dine kunder alt dette – og alligevel falder deres valg på konkurrenten? Dette kan hænge sammen med din virksomheds synlighed på nettet.

Internettet er en vigtig kilde i hele købsprocessen

En kunderejse har forskellige trin. Det første skridt er at få inspiration til købet. Her sammenligner kunden forskellige virksomheder og finder anbefalinger fra andre kunder, inden han/hun beslutter sig om at gennemføre købet. Internettet er en vigtig kilde for kunderne i hele denne proces, da forberedelserne til købet ofte er foretaget på nettet. Også selvom købet ikke udføres online, men i en fysisk butik. Det betyder, at du som leverandør af varer eller tjenester er bedst stillet, hvis du er synlig i søgeresultaterne.

Forskellige søgemaskiner komplementerer hinanden

Søgemaskiner er vigtige for din virksomheds digitale markedsføring. Det giver dig mulighed for at målrette dine produkter og tjenester mod potentielle kunder. Med din digitale markedsføring skal du ramme kunderne i “Jeg vil vide” -, “Jeg vil gerne” – og “Jeg vil købe”- øjeblikket. Disse øjeblikke opstår hele tiden, mens mennesker søger efter information og løsninger til deres behov på nettet. Og nogle gange har kunderne et bestemt behov og søger efter bestemte produkter eller tjenester, mens andre gange er det et behov, der skabes, når de eksponeres for et produkt eller en tjeneste på nettet. For at møde dine potentielle kunder i disse øjeblikke er det vigtigt at være synlig på de mest populære søgemaskiner.

At have en god profilside på Krak skaber bølger på vandet

Virker det uoverskueligt? Bare rolig, du kan starte med enkelte skridt mod mere synlighed på nettet! Start eksempelvis med at kontrollere din synlighed på Google og Krak – så dækker du faktisk en stor del af kagen. At have en god profilside på Krak skaber bølger på vandet, der giver aftryk på større søgemaskiner såsom Google. Krak er nemlig ofte rangeret højt i Googles søgeresultater. Tjek også om din hjemmeside og sociale medier er opdateret til kundernes behov. Der er mange fordele ved at være opdateret, og det giver især afkast i søgeresultaterne.

Din synlighed på Google og Krak

I din markedsføring bør du ikke tænke Google vs Krak, men stedet bør du fokusere på Google og Krak, og hvordan disse komplementerer hinanden.

 

  • Din synlighed på Google

    Over 90% af dem, der søger på Google, bliver kun på side 1. Det siger noget om, hvor vigtigt det er at være synlig i søgeresultaterne på Googles første side. Og jo flere små virksomheder, der opdager fordelene ved digital markedsføring, desto hårdere er konkurrencen på side 1. Derfor kan en profilside på Krak give din virksomhed et boost i konkurrencen om bedst placering i søgeresultaterne. Læs mere om, hvordan du øger din synlighed på Google her.

  • Din profilside på Krak

    Hver uge, søger over 1,6 million købeklare kunder på virksomheder som din på Krak. Af disse vil over 72% kontakte mindst et firma, som de finder. Så hvad er nødvendigt for din virksomhed for at være synlig i din branche på nettet? Vi har lavet 7 nyttige tips til dig, der ønsker at skabe en flot og opdateret profilside på Krak, en profilside, der vil inspirere potentielle kunder både i begyndelsen og slutningen af deres køb. Læs mere her og her.