, ,

Kunderne forsvinder, når adressen er forkert

Nettjek

Hvis du som kunde er på udkig efter en frisør på Google eller Krak, hvor vigtigt er det så for dig, at de oplysninger, du finder er korrekte? Hvis du svarer “vigtigt”, så er du ikke unik. Næsten 40% af de kunder, der er på udkig efter virksomhedsinformationer på internettet fravælger forretninger med forkerte oplysninger, ifølge en undersøgelse foretaget af Yp.com.

Undersøgelsen viser, at forbrugerne fravælger virksomheder med upræcise, usammenhængende eller ufuldstændige oplysninger på internettet. Det drejer sig potentielt om mere end en tredjedel af dine kunder, der går tabt. Og dette er i høj grad fordi din online tilstedeværelse er utilstrækkelig.

Google og Krak

Dette skal derfor være grunden til, at du som iværksætter begynder at opbygge en online tilstedeværelse med sammenhængende og præcis information. Du har naturligvis brug for ekstra værktøjer i din virksomheds opbygning som f.eks. en tilgængelig, mobiltilpasset hjemmeside, en opdateret Facebook-side og god synlighed på f.eks. Google og Krak. Men hvis de oplysninger, der når dine potentielle kunder, er forkerte, risikerer du at skabe forvirring omkring din virksomhed.
Det kan virke så simpelt, at stort set alle virksomheder bør være opmærksomme på dette, men en undersøgelse foretaget af Yell.co.uk viser, at så meget som 87% af online-virksomheder har upræcise oplysninger på et eller flere steder på internettet.

Forøg dit salg

Hvordan holder du styr på du dine online oplysninger? En måde er at gå igennem alle de online sider, hvor din virksomhed er opført (og der er mange) og derefter forsøge at rette fejlene på omtrent lige så mange forskellige måder, som der er sider. En anden mere fleksibel mulighed er at teste NetTjek. Det er en værktøj, der hjælper dig med at kontrollere din virksomhed information på internettets vigtigste steder og vurdere din nuværende tilstedeværelse på en klar procentdel skala – en vurdering baseret på din virksomheds online tilstedeværelse, og om dine oplysninger er gengivet korrekt.
Jo tættere din virksomhed er et hundrede procent præcise informationer online, desto større er chancen for, at du vil erhverve flere kunder, øge dit salg og forbedre din brand awareness. Prøv NetTjek!

Hvorfor fravælger kunder virksomheder:

  1. Høje priser (62%)
  2. Dårlig anmeldelser / bedømmelser (55%)
  3. Uoverensstemmelse i information online (37%)
  4. Hjemmesiden har forkerte oplysninger (37%)
  5. Forkert kontaktoplysninger online (32%)
  6. Ingen hjemmeside (30%)

Kilde: The Why Before The Buy 2016

Har du brug for at foretage ændringer på Krak.dk? Indsend dine ønskede ændringer via vores kontaktformular eller kontakt os på 88 38 38 00.