,

Krak til søs – de vigtigste opdateringer 2020

Auto routing, webversion og nautical aerial photos er nogle ting, der vil gøre 2020 til den bedste bådsæson til dato.

Auto routing fremskynder planlægningen 

Brugeren kan vælge op til fem rutepunkter og klikke på Auto Route, derefter beregner app’en den korteste rute. Ruten kan gennemgås og let finjusteres ligesom manuelt anlagte ruter. Den automatiske routing er baseret på både sikkerhedsdybden og højden, der er angivet af brugeren. Takket være dette kan app’en i modsætning til andre apps også tage hensyn til broer, ledninger, farbare ruter og naturbeskyttelsesområder.

Auto routing er nu tilgængelig på iPhone / iPad og kommer snart også til Android og i en kommende web version. Funktionen er inkluderet i Pro-abonnementet, der koster 249 kr./år.

Webversion på en stor skærm giver et overblik

Krak til søs vil snart også blive lanceret i en webversion. Det vil fungere, som et supplement til appen, hvor det på computer vil være endnu lettere, at se diagrammer og planlægge ture. Alle diagrammer, luftfoto, havneoplysninger og vigtige planlægningsfunktioner inkluderes fra starten. Ved at logge ind på app’en og på internettet får Pro-abonnenter adgang til funktioner, de har købt, f.eks at være i stand til at se deres tidligere ruter, oprette interessepunkter og planlægge ruter (inklusive Auto routing). Takket være synkronisering mellem internettet og app’en er ændringer, der er foretaget på nettet, umiddelbart synlige i app’en.

Nautiske luftfoto hjælper med at opdage og planlægge

Nautiske luftfoto giver brugeren mulighed for at se dybdekurver, fyrtårne ​​og symboler fra kortene oven på Kraks detaljerede luftfoto. At kunne se alt dette giver en god forståelse af området, når du planlægger din rejse. Er der bevoksning på øerne? Hvordan ser stranden ud? Alt er synligt ovenfra. De nautiske luftfotos er, som de sædvanlige diagrammer gratis for alle brugere.

Planlæg din tur på vandet

Krak til søs er et værktøj for enhver, der skal rejse med båd eller opdage kysten og øhavet. App’en blev lanceret i 2010 og i 2019 havde app’en over 700.000 unikke brugere. Med detaljerede kort mellem Sverige, Norge, Finland og Danmark er det let at bruge app’en på tværs af landegrænser til søs og med Kraks informationer om marinaer og restauranter kan du nemt planlægge alle dine stop undervejs. App’en er tilgængelig i en fuldt funktionel gratis version, der giver adgang til kort over Skagerrak, Kattegat, Bælthavet, Nordsøen og mange andre søkort helt uden omkostninger, såvel som i en betalt version, der giver udvidet funktionalitet.

App’en kan downloades her

iTunes

Google Play