,

Krak kan hjælpe dig med SEO

Er du nybegynder, når det kommer til SEO? Føler du, at du ikke har tid til at sætte dig ind i, hvordan det hele fungerer? Så er vi klar til at hjælpe dig.

For at komme godt igang med dit SEO-arbejde, så bør du foretage et webtjek. Ved at køre din hjemmesides URL-adresse igennem en URL-scanner, så får du en rapport med en oversigt over flere ting, som kan påvirke dit fremtidige SEO-arbejde. Denne rapport skal ses som en “førstegangs-test” af din hjemmeside. Rapporten viser nemlig om, du har eller ikke har visse ting på din hjemmeside, som er eller ikke er optimerede. Hvis du eksempelvis har indtastet din hjemmeside titel som “velkommen”, så vil rapporten vise, at dette ikke er en god overskrift, set fra et SEO perspektiv.

Vi hjælper dig med at SEO-optimere din hjemmeside

Hvis du synes, at resten af arbejdet lyder besværligt, og du ikke kan gøre det selv, så er der hjælp at hente. Hos Krak kan vi analysere din hjemmeside og give dig en on-site rapport med alle de tekniske ting, du skal huske. Vi kan hjælpe dig med optimering af søgemaskiner på flere niveauer og give dig én masse forskellige SEO tips og tricks til at forbedre din hjemmeside.

Vi tilbyder også SEO-drevne hjemmesider for virksomheder med nye hjemmesider, hvor der er behov for at hjemmesiden bliver mobilvenlig, SLL-certificeret, sitemaps og meget mere. Vi skræddersyer blot en SEO-løsnng til din hjemmeside. Er du nysgerrig efter, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Hvis du er interesseret i at lære mere om SEO, så kan du tjekke webinaret ud nedenfor, hvor vi fortæller dig mere om, hvordan det fungerer, samt hvordan du kan oprettet SEO-venlingt indhold på din hjemmeside.