,

Krak får nyt look!

Nu lancerer Krak en ny visuel identitet og et opdateret logo. Den nye grafiske identitet forstærker Kraks nuværende digitale services, men vil stadig tage udgangspunkt i vores rødder som kommer fra vores lange historie og tradition om at forbinde lokalsamfundet.

Forudsætningerne for små og mellemstore virksomheder i at markedsføre sig effektivt har ændret sig, men mange virksomhedsejere har ikke tid eller ressourcer til at udnytte mulighederne ved digital markedsføring.

Moderne og mere opdateret grafisk profil

Vi indså tidligt behovet for let tilgængelig og klar digital markedsføring skræddersyet til de danske små og mellemstore virksomheder.
Vores visuelle identitet er en vigtig del af, hvordan vi opfattes af omverdenen, i vores rolle som Danmarks enkleste digitale marketingbureau. Derfor lancerer vi nu en mere moderne og mere opdateret grafisk profil med fokus på den digitale samtid.

– Vores identitet er en vigtig ingrediens i kommunikationen med vores kunder og brugere. Den opdaterede profil vil være vores ansigt udadtil for vores produkter og den stadigt voksende digitale portefølje, siger marketingchef Andreas Perneby.

Visuelle identitet

Ideen om åbenhed har drevet udformningen af ​​den nye visuelle identitet helt fra det karakteristiske logo til typografien, billederne, ikonerne og illustrationerne. Den nye grafiske profil skaber en mere transparent oplevelse og omdanner Krak fra en lokal søgemaskine til et digitalt samlingssted.

Ændringen betyder også, at Eniro Danmark A/S vil blive til Krak A/S i Danmark, men du kan stadig fange os på samme adresse og telefonnummer som før.

Bemærk, at ændringen implementeres i begyndelsen af ​​august, men at nogle ændringer kan tage længere tid end andre. Det betyder at i en periode kan den gamle grafiske profil overlappe den nye.