Krak.dk har fået nyt udseende

Digitale tendenser og trends skifter hurtigere og hurtigere, og hos Krak bestræber vi os på, at være opdateret på markedstendenser og vores brugers forventninger. Derfor har vi moderniseret Krak.dk og gjort hjemmesiden mere mobilvenligt. Forbedringer på hjemmesiden har ført til at det er hurtigere og lettere at bruge sitet, dette har yderligere ledt til mere trafik. For virksomheder betyder dette flere leads og dermed flere muligheder for at få nye kunder.

Hvad er så de store ændringer ved hjemmesiden, og hvordan vil de påvirke din virksomhed? Oplev det “nye” Krak.dk via disse tre pointer:

• MODERNE

Vi har moderniseret vores hjemmeside, så den er blevet mere mobilvenlig. Det er nemlig vigtigt at have en hjemmeside, der fungerer på tværs af enheder, da mere end 50% af vores brugere besøger Krak fra deres mobil. Med en moderniseret hjemmeside kan Krak altid være med i lommen, i tasken og på sofaen.

• KORT

Vores brugere elsker vores kort!… og vi elsker vores kort! Så når du besøger Krak.dk fra en stor skærm, viser vi dig et nyt og større forbedret kort.

• MÅL

Brugeroplevelsen er et essentiel element i vores nye layout. Vores fokus på en mobilvenlig hjemmeside har ført til en mere minimalistisk side, hvor man skal foretage færre klik, og dermed er det lettere at finde det, man søger efter. Dette betyder for din virksomhed, at på længere sigt vil den nye hjemmeside skabe flere leads og kunder på grund af en forbedret brugeroplevelse for dine kunder.