,

Jernkællingen – fra skrot til første plads på Google

jernkællingen front

jernkællingen

Mange mener, at telesælgere kan være irriterende. Men hvornår har du sidst taget dig 2 min. til at høre, hvad denne person egentlig kan tilbyde dig? Anja Olsen, indehaver af skrothandler virksomheden Jernkællingen Aps, brugte 2 min. og resultatet af det har været fænomenalt. 

 

Igennem mange år havde Anja Olsen haft en profil på krak.dk til deres virksomhed Jernkællingen Aps. De ville sikre sig, at når en person søgte på skrothandler var det deres virksomhed kunden fandt først. Virksomheden opkøber og sælger alle former for jern- og metalskrot og kører i hele Danmark. Derfor var det vigtigt for dem, at være synlige på www.krak.dk i hele landet. Og det var da også tilfældet i mange år. Men i takt med at store søgeportaler som Google blev mere og mere anvendt, forstod ægteparret at behovet for at være synlig på andre medier blev større. “Jeg har igennem en del år købt mig ”synlig” på krak.dk. Sidenhen er jeg blevet kontaktet af Casper som præsenterede mig for jeres ydelser.” siger Anja Olsen. Casper Petersen, konsulent hos Krak, fortalte om hvordan Jernkællingen havde mulighed for at være synlig, dér hvor deres kunder befinder sig.
Anja Olsen vidste, hvor vigtigt det er, at være synlig online: “I vores branche er det super vigtigt at komme først op på skærmen, når kunderne søger på fx. ”skrot”. Hun havde bare ikke lige haft tid til at kigge på det eller tage stilling til det, men nu hvor Casper alligevel ringede, kunne hun ligeså godt give ham 2 min.

For Anja Olsen var både organiske og uorganiske klik vigtige: “Det var vigtigt for os, at få del i både de organiske og uorganiske klik.” Derfor blev Anja og Casper enige om, at den bedste løsning for Jernkællingen ville være, at investere i en ny hjemmeside, der var fuldt søgemaskineoptimeret samt annoncering på Google. Aftalen kom på plads og efter to uger var både hjemmeside og Google Ads oppe og køre. 

 

Til tops

Efter kampagnen på Google havde kørt i to uger talte Anja og Casper sammen igen. 

Resultat var forbløffende. “Vi var blevet mere synlige på Google, som lovet!”, siger Anja Olsen. Og der gik ikke længe før Anja også kunne mærke effekten af annonceringen på bundlinjen: “Jeg kan se, at der kommer flere klik ind til hjemmesiden og det giver os også flere ordre.” fortæller Anja Olsen. Hjemmesiden startede med en meget lav placering. “Hjemmesiden var ikke til at finde i de første 100 resultater, på de søgeord der var relevant for Jernkællingen” fortæller Casper Petersen. Ved at arbejde fokuseret og jævnligt med søgemaskineoptimering af hjemmesiden, kunne man efter 2 måneder se jernkællingen.dk på placering nr. 1 på de søgeord der var vigtige for dem og det har vist sig på bundlinjen:
Det har givet mig effekt både i forhold til øget omsætning og større indtjening, men også mere tid”, siger Anja Olsen.
I dag har Jernkællingen en pakke med søgemaskineoptimering, Google Ads og en profil på krak.dk og det er virksomheden rigtig glad for: “Jeg skal ikke selv bruge tid på søgeord, hjemmeside-vedligeholdelse og klik til hjemmesiden. Det er virkelig rart, da jeg har mere end rigeligt at se til i forvejen”, fortæller Anja Olsen.

 

Krak arbejder fortsat på Jernkællingens online markedsføring og sørger hele tiden for, at Jernkællingen er højt placeret på de store søgemaskiner og sørger derfor også for at holde hendes hjemmeside vedlige.