Hvornår skal du investere i display-annoncering?

Displayannoncering – er det kun for store virksomheder eller noget for alle? Vi fortæller dig, hvordan du bør tænke, når det er tid til at investere i display, hvor meget det vil koste – og pandemiens indflydelse på din markedsføring.

Et almindeligt spørgsmål, som vores eksperter får, når vi diskuterer displayannoncering med vores kunder, er “er det virkelig noget for små virksomheder?”
Og svaret er ja!
Bannerannoncering fungerer for både store og små virksomheder.
Hvorfor?
Ved hjælp af segmentering kan du tilpasse annonceringen fuldstændigt til virksomhedernes behov, fra det lille lokale firma, det mellemstore firma, der ønsker at køre en national kampagne eller for de store virksomheder, der ønsker en international bannerkampagne.

Sådan påvirkes markedsføring af pandemien

Og hvordan er markedet blevet påvirket af den nuværende pandemi? Det ser ud til at priserne på digital markedsfæring er faldende i et par brancher, men stiger i andre. Mens nogle virksomheder kæmper med lukkede butikker og nedskårede marketingbudgetter, er det for andre en helt anden situation.
Hvis du fx driver en webshop, har du sandsynligvis sjældent set en så høj trafik, som lige nu, det er fordi dine kunder har mere tid til at shoppe online. Og endnu bedre, hvis du har et e-handelsprodukt, der passer til folk, der i stigende grad er hjemme, kan det være en god idé at øge budgettet og investere endnu mere.

Lukkede butikker og nedskårede marketingbudgetter

Men glem ikke, at det vil vende tilbage til normalitet. Når pandemien og restriktionerne ligger bag os, hvor forberedt er din virksomhed så? Måske er det tid for dig, at begynde at planlægge en kommende bannerkampagne for at sikre, at du får et boost fremad til sommer eller efteråret?

Er displayannoncering dyrt?

Når vi taler om nedskårede marketingbudgetter, er et andet spørgsmål, vi normalt får, “men er det ikke meget dyrt?” Og svaret er nej. Det behøver det bestemt ikke være. Der er ingen faste priser på displayannoncering. Dit budget afhænger af flere ting: målgruppe, mål, produkt osv. Den mest almindelige måde at købe displayannoncering på er at købe visninger eller rettere sagt bannereksponeringer. Ligesom antallet af læsere i en avis er det antallet af visninger, der påvirker kampagnens pris.

Displayannoncering kan koste alt fra 1.000 kr. til 100.000 kr. eller endnu mere. Det vigtigste er at se, hvilket budget og hvilke mål du har og derefter optimere for at få mest muligt ud af dit budget. Med god segmentering kan du nå din målgruppe uden nødvendigvis koster kassen. Jo mere du investerer, jo mere når du og dermed øger afkastet – det vil sige flere ordrer og flere kunder. I sidste ende er det dit mål og dine forventninger med kampagnen der bestemmer, hvor meget du vil satse.


Vil du vide mere om markedsføringsbudgetter, displayannoncer og strategier? Tjek vores webinar i nedenfor.