,

Hvorfor skal jeg købe en hjemmeside fra Krak?

Mange, der henvender sig til Krak for hjælp til en hjemmeside, gør det fordi deres nuværende hjemmeside er for gammel. Disse slags hjemmesider fungerede godt, da folk var på nettet via en computer. Men i dag kommer det meste af trafik fra andre enheder såsom smartphones og tablets, derfor skal ens hjemmeside være tilpasset forskellige skærme. Det er derfor vigitgt for din online synlighed at have en hjemmeside, der kan forbinde al din trafik i en mobiltilpasset landingsside.

Det er også vigtigt, at din hjemmeside er sikker, det vil sige at du skal have et SSL-certifikat, hvilket er en type elektronisk identifikation af hjemmesider. SSL er en vigtig faktor for Googles algoritmer, når de skal rangere søgeresultater.

Hjemmesider skræddersyet til dina behov

Med en hjemmeside fra Krak kan du være sikker på, at du får en side, der er skræddersyet til dine behov og dine besøgendes behov. Selvfølgelig kan disse behov være meget forskellige, afhængigt af branchen du arbejder i, f.eks. for kunderne at finde adressen på din butik, bestille en tid, se produktbilleder eller dit telefonnummer.

Hvad tilbyder vi i hjemmesider hos Krak?

Vi tilbyder tre pakker, fra light til professionel, som alle er Google optimeret og SSL certificeret. Light er en hjemmeside, der består af en side, primært for virksomheder, der manglede en hjemmeside, men som nu ønsker at skabe en bedre online tilstedeværelse.

Læs mere om Kraks hjemmesider

Tar information fra Facebook og Krak

Light versionen er skabt af to forskellige kanaler, Krak og Facebook. Det vil sige, at systemet automatisk importerer oplysninger fra disse to kilder for at oprette din hjemmeside. Dette gør hele opsætningen hurtig og nem, og din virksomhedsoplysninger bliver derved konsistent på tværs af online kanaler (Hjemmeside, Krak og Facebook).

Med en standard eller professionel løsning, får du op til 5 til 10 forskellige sider, adgang til besøgsstatistik og redigeringsværktøjer samt muligheden for at vælge mellem forskellige hjemmesidedesigns, der passer til din virksomheds brand.

I en professionel hjemmesideløsning er der også muligheden for en blogfunktion. Med en blog tilknyttet til din hjemmeside bliver din synlighed på søgemaskiner bedre, da mere indhold skaber bedre placering på eksempelvis Google.

Test Kraks Webtjek

Den bedste hjemmeside

Vores kontaktpersoner, som hjælper vores kunder med hjemmesider fungerer som tekstforfattere, designere og teknisk support på én gang.
Du skaber den bedste hjemmeside baseret på dine behov, men også baseret på, hvor god information du giver på siden. Vi hjælper også med at skrive ihop copy, finde billeder fra billedbanker og give flere tips om succesfulde hjemmesider baseret på vores erfaring.

Ønsker du at vide mere om hjemmesider og fordelene? Tjek vores webinar, sammen med Mono Solutions, nedenfor (tid: 29 min).