Hvorfor skal jeg have en hjemmeside?
8 vigtige spørgsmål om din nye hjemmeside

8 vigtige spørgsmål om din nye hjemmeside – sikkerhed, design, anmeldelser og hastighed

Vi har samlet otte ofte stillede spørgsmål om hjemmesider. Er en ny hjemmeside vigtig, hvordan påvirker det min virksomhed, og hvad synes Google virkelig?

8 vigtige spørgsmål om din nye hjemmeside – sikkerhed, design, anmeldelser og hastighed

1. Skal jeg have en hjemmeside?

Ja! 71% af forbrugerne har henvendt sig via en virksomheds hjemmeside i den seneste måned. Spørg dig selv: Tjekker du virksomheder online, inden du beslutter dig for at kontakte det pågældende firma? For eksempel frisører, VVS-virksomheder, biludlejning, malere, mæglere, rengøringsvirksomheder. Svaret er ja.

2. Skal min hjemmeside tilpasses mobil?

Ja! Mere end halvdelen af ​​søgningerne på Krak er foretaget på en mobiltelefon. Med en tilpasset hjemmeside vil din hjemmeside se godt ud på alle enheder.

3. Skal min hjemmeside være hurtig?

Ja! 3 sekunder eller hurtigere! Hvis din hjemmeside er langsommere, vil mere end halvdelen af ​​de besøgende forlade siden. Hastighed = flere kunder.

4. Skal jeg opdatere min hjemmeside?

En ud af fire besøgende mener, at en hjemmeside er gammel og inaktiv, hvis den ikke er blevet opdateret den seneste måned.

5. Har jeg brug for en SSL-certificering?

Ja! Google er begyndt at advare brugere, når de indtaster sider uden SSL-certificering. Ingen ønsker at blive mødt af en advarsel, når man besøger en virksomheds hjemmeside.

6. Skal jeg opdatere min hjemmesides design?

Det hele afhænger af, hvornår du sidst opdaterede din hjemmeside. En uprofessionel hjemmeside risikerer at give et dårligt indtryk på kunderne.

7. Er anmeldelser på en hjemmeside vigtigt?

Anmeldelser er ikke kun vigtige på din hjemmeside, men det er også vigtigt, at du har positive (og mange) anmeldelser på sider som Facebook, Krak og Google My Business. Start en vane med altid at spørge dine tilfredse kunder om at give en anmeldelse online. Søgemaskiner som Google elsker anmeldelser, og 97% af dine kunder vil læse anmeldelser, inden de træffer en købsbeslutning.

8. Hvad koster en hjemmeside?

Det afhænger lidt af den type hjemmeside, du leder efter. Hos Krak tilbyder vi hjemmesider til forskellige formål. Fra en variant til virksomheder, der kun har brug for en simpel online tilstedeværelse til hjemmesider med flere forskellige undersider, blogs og flere funktioner.

Vil du vide mere? Her har vi samlet informationer om vores hjemmesideløsninger.

Vil du vide mere om hjemmesider? Se vores webinar sammen med Mono Solutions nedenfor (tid: 29min).

Kilder: Yp.com, Eniro, Mono, Google