Hvorfor har jeg brug for Google My Business?

Guy using computer

Google My Business er et digitalt visitkort til din virksomhed. Det dukker op i Googles søgeresultater, når der foretages relevante søgninger i forhold til din virksomhed.
Google My Business er også et must for alle, der ønsker at øge deres chance for at blive set på Googles Local Pack.

Googles Local Pack er de organiske resultater, der kan ses i de fleste Google-søgninger. Local Pack er en del af Googles indsatser for at belønne de såkaldte local listings. Det vil sige, at fremvise lokale virksomheder baseret på brugernes søgninger, fremvist på et kort.

At bleve fremvist på Googles Local Pack kræver nogle få tricks. Generelt kan man sige, at Googles AI foretrækker Google My Business-sider, der har hyppige og mange anmeldelser, billeder, et relevant link til virksomhedens hjemmeside og en aktiv “spørgsmål og svar” sektion.

Påvirke din relevans

Google kan også lide, hvis virksomheder er korrekt angivet på hjemmesider som Krak, Yelp og Foursquare. Det vil påvirke din relevans som en “lokal” forretning, hvilket fører til en bedre placering – og i sidste ende synlighed på Google.

Som fører os til det, vi tidligere nævnte: NetTjek. NetTjek er et redskab, der kan bruges til både at kontrollere din virksomheds onlinesynlighed. Og hvis du køber hele NetTjek redskabet, får du et værktøj, der gør det nemt at opdatere oplysningerne på Internettets vigtigste sider.
Du får også mulighed for at holde styr på notifikationsrapporter på flere forskellige sider. Yderligere, kan du skrive opslag på tværs af sider på eksempelvis Facebook og Google My Business. Og med NetTjek beskyttes dine oplysninger på Google My Business.
Det vil sige, at hvis du har NetTjek produktet, kan ingen andre end dig få adgang til din Google My Business-side og foreslå ændringer, der går igennem, uden at du kan sige ja eller nej til de foreslåede ændringer.

Tips til at placeres bedre på Google Local Pack:

  • Anmeldelser – Sørg for, at du har en stabil strøm af anmeldelser. Hvis de seneste anmeldelser er tre år gamle, vil det ikke hjælpe dig. Google elsker anmeldelser.
  • Billeder – Du skal have en målsætning om at have flere billeder end din konkurrenter på Google. Det er også en god ide at få dine kunder til at poste billeder af din virksomhed.
  • Links – Sørg for, at Google My Business-siden forbindes korrekt til din hjemmesides startside.
  • Ofte stillede spørgsmål – Der er en spørgsmål og svarfunktion på Google My Business. Sørg for at den bruges for at svare på dne kunders spørgsmål.
  • Lås dine oplysninger – Sørg for, at ingen udefra ændrer dine oplysninger, f.eks. Ved hjælp af NetTjek
  • Andet – Drag fordel af alle de muligheder, der tilbydes. Indlæg i Google My Business, udfyld en virksomhedsbeskrivelse osv.

Vil du vide mere om digital markedsføring? Du kan finde tidligere webinar under fanen Krak Academy eller på vores Youtube-kanal.

Eller du kan klikke på en af ​​kategorierne til højre for at finde artikler og blogindlæg om digital markedsføring.

Google My Business og Googles Local Pack