Hvorfor er jeg ikke synlig på Google?

Google dominerer søgemaskinemarkedet med en andel på 90% af markedet. Dette betyder, at du konkurrerer med tusindvis af søgeresultater.
Uanset branche eller nøgleord, så handler det om at udnytte dine styrker – og få mest muligt ud af Googles algoritmer.En søgning efter “Pizza Odense” kan give næsten 5 millioner hits. Mens en søgning efter “skifte dæk Odense” giver 800.000 resultater.Med andre ord er der uoverskueligt meget information derude, der vil have brugerens klik og opmærksomhed.

Du skal også være opmærksom på, at der kun er omkring 10 organiske hits på den første side i Googles søgeresultater.De første resultater på siden er normalt Google Ads dvs. annoncer. Herefter følger Google Local Pack. Det er den lille boks med et kort og tre toprangerede organiske resultater.Først herefter kommer de organiske resultater (se bilede).

Betal ikke for klikket

Vi ved, at 75% af klikkene på Google finder sted i søgeresultat 1-5, og at så mange som 70% af brugerne vælger resultater fra den organiske liste fremfor Google Ads.
Med andre ord er konverteringen generelt bedre fra organisk trafik i forhold til Google Ads. Og i modsætning til Google-annoncer betaler du ikke for klikket. Derfor kan du se, at der er meget lille plads at kæmpe om.
Det er den første side, du vil nå, eller i det mindste så tæt på første side som muligt.
Så, hvordan kommer du til toppen i søgeresultaterne? Der er selvfølgelig hjælp at hente, og flere skjulte tricks – og det er stavet S.E.O.

Vores SEO eksperter vil gerne hjælpe dig med din synlighed! Her kan du læse mere om, hvordan vi hos Krak kan hjælpe dig med din SEO. Og hvis du vil læse mere om Google, søgemaskiner og SEO så kan du klikke her.

Se venligst vores SEO webinar.