,

Hvorfor er anmeldelser så vigtige?

I dagens kommunikationssamfund tales der ofte om “word of mouth” (også kaldet mund-til-øre) som et af de mest effektive kommunikationsmidler. Det er dermed ikke firmaet selv, som styrer, hvad der bliver sagt om virksomheden og deres produkter. Det er nærmere forbrugere, som har købt og brugt produktet eller ydelsen. I mange tilfælde gør dette anmeldelsen af produktet eller tjenesten mere ægte og troværdig. Så hvad kan anmeldelser bedrage med i din optik og hvorfor er det så betydningsfuldt?

Pålighed 

Din virksomheds brand kan få tillid og troværdighed gennem en jævn strøm af positive anmeldelser. Det siges nemlig, at anmeldelser er en effektiv måde, at opbygge et selskabs identitet på internettet. Måden kunderne kommunikerer om din virksomhed og dets produkt er lige så vigtigt, som det, at man nævner dit navn til andre. Derfor genererer det et positiv fodaftryk, som i sidste ende kan hjælpe dig med at øge salget i din virksomhed.

Synlighed 

At være et kendt og succesfuldt brand betyder også, at du er synlig blandt dine kunder og i omverdenen. De fleste kunder vil søge på Google og Bing, når de skal finde ud af, hvad de skal købe. Disse søgemaskiner har sine unikke måder, at indeksere og behandle indhold på og værdsætter originalt og nyt indhold. Kundeomtaler kan definitivt hjælpe med at optimere din synlighed og markedsføre dit brand på Google og Bing. Online anmeldelser giver dig en idé om det (forhåbentlig) positive indhold, som søgemaskinerne værdsætter meget højt. Når du rangerer højere på Google og Bing, så har algoritmer og mennesker en tendens til at se dig, som troværdig i branchen og dette kan føre til mere synlighed blandt dine kunder.

Social bekræftelse 

At være et kendt og succesfuldt brand betyder også, at du er synlig blandt dine kunder og i omverdenen. De fleste kunder vil søge på Google og Bing, når de skal finde ud af, hvad de skal købe. Disse søgemaskiner har sine unikke måder, at indeksere og behandle indhold på og værdsætter originalt og nyt indhold. Kundeomtaler kan definitivt hjælpe med at optimere din synlighed og markedsføre dit brand på Google og Bing. Online anmeldelser giver dig en idé om det (forhåbentlig) positive indhold, som søgemaskinerne værdsætter meget højt. Når du rangerer højere på Google og Bing, så har algoritmer (SEO) og mennesker en tendens til at se dig, som troværdig i branchen og dette kan føre til mere synlighed blandt dine kunder.                                                       

Vil du vide mere? Nedenfor kan du tjekke vores webinar ud, hvor vi snakker om anmeldelser, Google My Business og meget mere.