,

Hvorfor ændrer Google AdWords
sit navn til Google Ads?

Google ændre navnet på sit annonceprodukt. Google AdWords bliver Google Ads! Google AdWords blev lanceret for 18 år siden med det formål at gøre det nemmere for folk at finde virksomheder på internettet. I disse 18 år er der sket meget, derfor skifter Google nu navnet på Google AdWords. Hvad betyder det for Eniro og vores kunder?

Forbrugerens onlineadfærd ændrede sig med introduktionen af ​​smartphones. Nu benytter vi primært mobilen til at søge online, spille spil, læse nyheder, bruge sociale medier og se videoer.

Google Ads og Eniro

Den ændrede adfærd har også åbnet helt nye muligheder for digital markedsføring gennem forskellige kanaler, enheder og formater. For at præcisere dette øgede udvalg af marketingmuligheder har Google skiftet Google AdWords til Google Ads. Læs Googles eget blogindlæg om navneændringen her.

Så hvad betyder denne ændring for dig som en lille virksomhed, for Eniro og for vores Google AdWords-produkt? Intet i princippet. Bortset fra, at nu hedder det Google Ads. Eniros medierådgivere vil stadig hjælpe vores kunder med at nå højt i Googles søgeresultater (og Bing) – og du som kunde vil stadig være i stand til at bestemme dine egne søgeord, din ønskede målgruppe og dit geografiske område. Læs mere om Eniros Google Ads og Bing-produkt her.

Hvis du er nysgerrig efter fremtidige nyheder indenfor digital markedsføring, så følg endelig med på vores blogs for de seneste tips og nyheder.