,

Hvordan får du dine kunder til at relatere til dig?

Ejere af små virksomheder har utrolig super power, som de fleste ikke bruger, mærkeligt nok. Det er en super power, som store virksomheder betaler mange penge for at få fat i. Det vi taler om er selvfølgelig, hvor godt du kender dine kunder og alt hvad du kan, som gør, at de vælger at købe hos dig.

Information giver dig en verden af muligheder for, at gøre dit indhold meget personligt og besvare de problemer, som din målgruppe støder på i deres dagligdag – i en sammenhæng hvor de kan genkende sig selv i. Det vil få dig til at skille dig ud og få dine kunder til at føle, at du forstår dem på en måde, som dine konkurrenter ikke gør.

Hvad kan du gøre allerede idag?

  • En smart ting, du kan gøre er at spørge dine kunder, hvorfor de køber produkter hos dig og hvad de ville sige til en nær ven om din virksomhed. Det de siger, skal du bruge i dit indhold for at tiltrække nye kunder.
  • Anvend billeder af personer, som ligner dine kunder. Hvis dine kunder primært er unge mænd, skal du sørge for at dine billeder på hjemmesiden og de sociale medier er af unge mænd.
  • Brug alt, hvad du ved om dine kunder og tilpas dit indhold så vidt muligt. Er dine kunder 30-årige økonomer, der alle hedder Jens og elsker at spille fodbold i deres fritid? Jamen, så skal du sørge for, at alle Jens’erne kan genkende sig selv i det, du skriver, siger og gør det klart, at Jens køber produkter hos dig.

Vil du vide mere om trends, som du som ejer af en lille virksomhed har brug for i år? Tjek webinaret herunder for specifikke eksempler på, hvad du kan gøre idag for at implementere disse trends i din markedsføring.