,

HVOR GOD ER MIN HJEMMESIDE?

Hos Krak har vi skabt WebTjek, et fleksibelt værktøj til dem, der ønsker et hurtigt og detaljeret overblik over deres hjemmesides styrker og svagheder. Her kan du eksempelvis identificere forbedringsmuligheder, der kan påvirke kundeoplevelsen og give flere kunder.

Når du går ind på WebTjek, skal du blot udfylde dit firmanavn, detaljer og link til den hjemmeside, du vil scanne. Klik derefter på den blå knap for at scanne din hjemmeside. Efter få sekunder får du en rapport med flere forskellige forbedringsmuligheder, hvor grøn betyder optimal og rød betyder, at noget mangler, er forkert eller skal opdateres.

Din hjemmesides hastighed er vigtig

Du får også en score fra 0-100, der viser, hvor god din hjemmeside er. Det er meget svært at få 100 point, ligesom det er meget svært at få 0 point. Pointene er er også givet udfra faktorer der ikke er direkte synlige. For eksempel påvirker hjemmesidespræstation, for eksempel er mobiltilpasning og hastighed meget vigtig og noget, som ofte er kritisk for dine kunders købsbeslutning.

Jo lavere score, desto større er behovet for en ny hjemmeside eller opdatering af din nuværende hjemmeside.

Har du Google My Business?

I rapporten kan du se, om du er SSL-certificeret, hjemmesidens hastighed og om siden er mobilvenlig. Du får også nyttige oplysninger, såsom om Google My Business, anmeldelser, sociale medier og organisk og betalt søgning.

Du er velkommen til at prøve WebTjek her

Vi tog en snak med Mono Solutions om hjemmesider. Se vores webbinar nedenfor (tid: 29 min).