Hvad går Krak og laver for tiden?

Digital markedsforing

De fleste i Danmark har nok en idé om hvem eller hvad Krak er. Men hvad virksomheden rent faktisk foretager sig i dag, er derimod ikke så klart. I disse dage lancerer Krak i samarbejde med bureauet Abby Priest det første resultat af et effektivt strategiarbejde. Arbejdet sigter mod, at skabe en samlet re-positionering af det danske brand Krak.

– Efter mange år med en mere anonym fremtræden ønsker vi nu, at se vores kunder i øjnene og stolt fortælle, hvad vi gør i dag. Mærkeligt nok ligger vores udfordring i det faktum, at Krak som brand er meget kendt, vi har en kendskabsprocent på omkring 98%. Men de fleste mennesker ved ikke, at vores tilbud i dag indeholder meget mere end bare vores egne kanaler, siger Kevin Müller, Salgsdirektør for Krak.

Fra lokal søgemaskine til nordisk one-stop-shop for digitale markedsføringstjenester

Det er en omfattende målgruppeundersøgelse i samarbejde med Kantar Sifo, der har dannet grundlaget for strategien, som har resulteret i en ny identitet med fokus på digital ekspertise samt menneskelig og personlig appel.

– I dag har vi en udfordring i, at nå ud til befolkningen med hvad vi rent faktisk kan hjælpe med. Mange små og mellemstore virksomheder ved ikke, at vi hjælper tusindvis af deres kolleger med online markedsføring hver dag, fra hjemmesider til Google og Facebook-annoncer, siger Kevin Müller, Salgsdirektør for Krak.

Vil du slippe for at tænke på digital markedsføring?

Baseret på erkendelsen af, at små virksomheder ikke har tid eller energi til, at håndtere deres digitale markedsføring, opbyggede Krak vores nye B2B-tilbud. En one-stop-shop for digitale markedsføringstjenester, så enkelt, at enhver kan få gavn af den.

Bekymre sig om uoverskuelige ting

I disse dage kommunikeres de første budskaber med det formål, at skabe opmærksomhed om den nye retning. Den nordiske kampagne afspejler hverdagen for de små virksomheder og fremhæver den fantastiske følelse af ikke at skulle bekymre sig om uoverskuelige ting, som søgemaskineoptimering, JavaScript og Google Ads.

– Vores undersøgelser viser, at målgruppen er meget bekendt med, at digital markedsføring og online synlighed er afgørende for deres forretningssucces, men at de fleste af dem foretrækker, at slippe for at gøre det selv. Det forstår jeg fuldstændigt. Nogle gange er der bare andre prioriteter end at lære hvordan JavaScript fungerer. Nu tilbyder vi den mulighed, siger Oskar Hellqvist, kreativ direktør ved Abby Priest.

Filmene er produceret af Giants&Toys

Til at starte med investerer Krak sammen med mediebureauet Bizkit Havas i et bredt mediemix af kanaler som TV og OOH. I løbet af efteråret suppleres kampagnen med aktivering gennem earned media kanaler og målrettet digital markedsføring.

Filmene er produceret af Giants&Toys og instrueret af Sara Haag.