Hvad er on-page SEO og hvordan påvirker det søgemaskiner?

hvad er seo on-page

Du deler normalt SEO op i to dele: On-page og Off-page, afhængigt af hvad du vil optimere. I den følgende artikel fortæller vi mere uddybende om On-page.

Som navnet antyder, på On-page handler det om, hvad der sker på din hjemmeside, men det er også de oplysninger, der er synlige, når nogen søger på din hjemmeside og får et hit i søgeresultatet (se billedet nedenfor). Når du optimerer søgemaskinen på siden, behandler du teksternes tekniske struktur, kildekode og relevans. Siden indeholder elementer såsom SSL-certificering, titelkoder, metatekst, sidekort og sidebeskrivelse.

 

En type elektronisk ID

SEO-titlen er titlen, der vises på Google. Hvis du ikke har indstillet det manuelt, vælger Google automatisk en overskrift. Meta-beskrivelse er den tekst, der viser underoverskriften på Google. Et tip er at vælge en tekst, der skiller sig ud. Bemærk at hver unik side på din hjemmeside får en meta-beskrivelse og en SEO-titel.

SSL-certificering er en type elektronisk legitimation, der krypterer al information, som brugeren forlader og beskytter eksempelvis mod hackere. Google advarer ofte om hjemmesider som ikke er SSL-certificeret. Vigtigt at huske på er, at hvis din virksomheds hjemmeside er SSL-certificeret, vil det have en positiv indvirkning på din placering på Google. En måde at se, om siden er SSL-certificeret, er, hvis der er et s i slutningen af ​​http i webadressen, altså https.

Er din hjemmeside langsom?

Din hjemmesides hastighed påvirker din placering på Google. Er din hjemmeside langsom: så vil det påvirke din placering på Google negativt. Er din hjemmeside hurtig. Hvis ja, vil det have en positiv indvirkning på din placering. Mere end halvdelen af ​​dine kunder vil forlade din side, hvis det ikke er helt loaded inden for 3 sekunder.

Så sørg for at have en hurtig hjemmeside. En langsom hjemmeside er lidt som en lang kø i supermarkedet, eller at være placeret nummer 298 i telefonkøen. Du risikerer en dårlig kundeoplevelse, at tabe kunder og reduceret salg. Gør det nemt for kunderne at opleve din hjemmeside. Det vil blive værdsat af alle – af kunden, af Google og i sidste ende af dig.

Hvad kan være en grund til, at din hjemmeside er langsomt? Svaret kan være mange ting! Men én ting, der har stor indflydelse er billeder. Hvis du har mange billeder på din hjemmeside og de er for store og tunge, vil det påvirke din hjemmeside hastighed. Og i det lange løb har det en negativ indvirkning på din synlighed på f.eks. Google.

Start med at skabe content

Hvis du ikke allerede har det, kan du begynde at oprette indhold på din side. En blog er en nem måde at skabe interessant og SEO-venligt indhold på. Skriv om emner relateret til din branche. Hvad skriver dine konkurrenter om? Hvad skriver ikke konkurrenterne om? Prøv at se din virksomhed og dine tjenester ud fra kundens perspektiv. Forstå hvad dine kunder søger. Hvad spørger dine kunder om, og kan du hjælpe dem med en interessant blogpost? Arbejder du med mad- så del interessante opskrifter. Arbejder du med blomster – så del smarte tips om, hvordan du bedst kan lade forårsblomsterne leve en dag længere.

Relevant indhold vil blive værdsat af Google, hvilket er i overensstemmelse med brugerens søgevaner. Noget der fører til din hjemmeside er rangeret højere.

Test WebTjek

Hvis du har brug for tips om, hvad en god og moderne hjemmeside er, og hvordan du forbedrer din virksomhed online, så den er SEO-venlig, er du velkommen til at udfylde formularen nederst på denne side. Vi kan også fortælle om hjemmesiden, med vores scanner, vi har udviklet, der måler hastigheden på hjemmesider på både computeren og mobilen. Den kontrollerer også, om din hjemmeside er mobilvenlig, og hvis din hjemmeside har et sidekort, gode overskrifter – det vil sige header tags – og tidligere nævnte meta-beskrivelser og sidetitler. ”

Med andre ord: Med WebTjek, kan du hurtigt kontrollere styrkerne og svaghederne i din hjemmesides søgemaskineoptimering.

Med WebTjek kan du også kontrollere, om du er opsat og synlig på sider såsom Google My Business, Yelp og Foursquare. Men vi snakker mere om dette i vores artikel om off-page.

Se vores SEO webinar nedenfor.