Har mit firma brug for en hjemmeside?

hjemmeside

For danske små og mellemstore virksomheder er der i dag mange muligheder for digital markedsføring – Så mange, at det kan virke umuligt at vide, hvad og hvor man skal prioritere.

Men vi kan starte med at vende blikket mod det mest grundlæggende: Hjemmesiden.

Din virksomheds hjemmeside er den digitale ækvivalent af din virksomheds fysiske butik og/eller kontor. Og taget i betragtning af, at hver anden kunde på Krak.dk bruger deres mobil til at søge efter virksomheder, så det er overraskende, at halvdelen af danske små virksomheder siger, at de ikke har en hjemmeside *.

Som svar på overskriften: Ja, din virksomhed har brug for en hjemmeside.

Hvorfor? Her er 3 vigtige grunde:

Troværdighed

Selv om din virksomhed er på Facebook og andre sociale medier, ved vi i dag, at de fleste forbrugere vender sig til hjemmesiden, når de bliver bekendt med et nyt firma. Hvis din virksomhed mangler en hjemmeside, vil mange af dine kunder henvende sig til dine konkurrenter i stedet. Med et brugervenligt websted med korrekt specificeret virksomhedsinformation som f.eks telefonnummer og adresse, viser du dine nye og gamle kunder, at du driver et firma, der forstår vigtigheden af ​​at møde kunder i deres hjem.

Spar tid og penge

Med en ny, moderne hjemmeside gør du det nemt for dine kunder at nå dig. Det kunne være noget så simpelt som en klar kontaktside med din virksomheds telefonnummer, adresse og åbningstider, eller endnu bedre, en integreret bookingkalender, hvor kunderne kan lave en aftale på ethvert tidspunkt af dagen. Et websted er også en omkostningseffektiv måde at markedsføre dit firma og dine produkter og tjenester på.

Øget synlighed og tilgængelighed

Med et mobilt websted er du klar, når dine kunder, som vi allerede ved, er på internettet, begynder at søge efter dit firma eller dine tjenester. Ifølge en undersøgelse af BrightLocal er det hele 95% af forbrugere, der vil bruge en søgemaskine som Google til at finde lokale virksomheder. Med andre ord, SEO, det vil sige din synlighed i søgeresultaterne på eksempelvis Google, er meget vigtigt.

Forestil dig at du kigger efter en elektriker online, hvilken vil du vælge? En der har en flot hjemmeside med tydelig kontaktoplysninger, prislister og en tilgængelig bookingkalender – og også synes højt i søgeresultaterne – eller en elektriker, der ikke har en hjemmeside?


Stadig usikker på fordelene ved en hjemmeside? Test din viden med nedenstående spørgsmål. Du finder de rigtige svar nederst på siden.

 1. Så mange kunder fravælger en virksomhed, der helt mangler en hjemmeside:
  1) 11%
  X) 64%
  2) 30%
 2. Så mange kunder undgår virksomheder, hvis hjemmeside der er svær at navigere i:
  1) 16%
  X) 26%
  2) 57%
 3. Så mange kunder bruger virksomheders hjemmeside til at tjekke forretningsinformation:
  1) 22%
  X) 39%
  2) 63%

 


Kilder og undersøgelser: Search Engine Land, MonoSolutions, YP.com

(Korrekt svar: Spørgsmål 1, 2) 30%, Spørgsmål 2, X) 26%, Spørgsmål 3, 2) 63%)