,

Facebook Shops – din nye online shop!

facebook shops

Ny shoppingoplevelse med Facebook Shops 

For ikke så længe siden lancerede Facebook en ny feature: Facebook Shops. Dette er et værktøj, der vil gøre det lettere for online køb og salg. Tjenesten er tilgængelig på både Facebook og Instagram og er perfekt til dem, der ønsker at udvide deres e-handel og komme endnu tættere på kunderne.

Facebook Shops gør det nemt for virksomheder at oprette en enkel online butik, som kunderne kan få adgang til – på både Facebook og Instagram. Du vælger hvilke produkter, du vil fremvise, og kan oprette forskellige typer produktsamlinger. Her kan du også holde kontakten med kunder via WhatsApp, Messenger eller Instagram Direct. På den måde er det let og enkelt at være dér hvor kunderne er og besvare eventuelle spørgsmål om dine produkter.

E-handelssted på din hjemmeside

Med Facebook Shops bliver det nemt for rigtig mange brugere at finde, gennemse og købe produkter i de apps, de bruger dagligt til at opdage nye forretninger og initiativer. En fordel ved dette er, at de kunder, der allerede er på din Facebook- eller Instagram-side, ikke behøver at gå til et nyt sted for at finde dine produkter – dermed forkorter du købsprocessen og tager kunderne endnu tættere på et køb. Hvis du vil, kan dine kunder også omdirigeres til dit e-handelssted på din hjemmeside.

Ifølge Facebook tilføjes adskillige funktioner over tid, såsom live shopping og loyalitetsprogrammer. Facebook Shops er således en spændende ny service, som vi ser frem til at følge udviklingen af!

Læs mere om Facebook Shops her.