Er din hjemmeside god eller dårlig?

Det kan være svært at finde ud af, om din hjemmeside er god eller dårlig, hvis du ikke ved hvordan du skal finde ud af det. Men heldigvis findes der masser af værktøjer der kan hjælpe dig. Her giver vi dig tips til hvordan du finder ud af, hvordan din hjemmeside performer.

Det første skridt på vejen er anvende Google Analytics. Det er et rigtig godt værktøj, som giver dig muligheden for at måle på mange vigtige parametre. Du kan eksempelvis følge dine Google Ads annoncer, dine landingssider, brugervenligheden, trafikken, din målgruppe osv. Alle disse tal og statistikker vil hjælpe dig med at identificere vigtige problemområder, og når de er fundet kan du begynde at arbejde på løsninger.

Der findes også forskellige andre værktøjer til at scanne din hjemmeside. Et eksempel er Google Page Speed Insights, som måler hastigheden af din hjemmeside og foreslår forbedringer. Og selvom hastighed er en utrolig vigtig parameter i forhold til hjemmesider, så er det ikke det eneste du bør tage højde for. Nogle af dem kan du bl.a. identificere ved at benytte dig af vores værktøj NetTjek.

Test din hjemmeside

NetTjek identificerer hjemmesidens behov

Værktøjet fungerer ved at du udfylder dine informationer om din hjemmeside og siden scannes. Derefter får du en detaljeret rapport om sidens gode eller mindre gode elementer.

En af dem er bl.a. om din hjemmeside har et sitemap, som er et kort over din hjemmeside. Kortet anvendes af søgemaskinerne til at forstå din hjemmeside bedre. Du kan også se om din side har registrerede sidetitler og -beskrivelser, som også hjælper søgemaskinerne med at læse hvad din side handler om. Nogle af de ting du kan se på overblikket er vigtigere end andre, og derfor får hjemmesiden en pointrankering fra 0-100. Ved at bruge et værktøj som NetTjek kan du nemt identificere hvad din hjemmeside har behov for af forbedringer. Eller om den allerede performer på et højt niveau!

Her i webinaret nedenfor kan du lære mere om hjemmesider og hvad du kan gøre for at optimere din hjemmeside.