Eniros loyalitetsprogram – det betaler sig at være aktiv

Rankeringspoints på Krak.dk

Fra og med dette år kan du som kunde hos Eniro/Krak få muligheden for at deltage i vores loyalitetsprogram. Som du sikkert ved, er den bygget op omkring rankeringpoint på Krak.dk. Ideen om ’Eniros Rankering Bonus’ er at belønne loyale og aktive kunder, så det bliver mere effektivt at markedsføre sig digitalt ved hjælp fra os.

Rankeringspoint på Krak er afgørende for, hvor højt du er placereret i søgeresultaterne på Krak.dk – med ’Eniros Rankering Bonus’ hjælper vi dig med at få endnu mere ud af din annoncering på nettet.

Programmet er baseret på tre faktorer:

  1. At du som kunde vælger du en blanding af markedsføring på flere kanaler såsom Krak og Google
  2. At du som kunde er aktiv og kan følge op på resultaterne af din markedsføring løbende
  3. At du er en loyal kunde hos os med intentionen om at blive over tid

I detaljer ser bonusprogrammet sådan her ud:

  • Ved at købe markedsføring på Google / Bing eller Facebook med Eniro belønnes du med 10% af det investerede beløb i rankeringspoint på Krak.dk. Det vil sige, at hvis en virksomhed køber markedsføring for 10.000 kr. på Google og Bing, får virksomheden 1000 ekstra rankeringpoint.
  • Forpligtede kunder er mere tilfredse kunder. Derfor får du 10% flere rankeringspoint, hvis du er aktiv på Mit Eniro. Du skal logge ind mindst en gang hvert kvartal på Mit Eniro for at få bonussen.
  • Du får 10% i rankeringspoint, hvis du aktiverer NetTjek. NetTjek hjælper dig med at sikre, at du har de rigtige oplysninger på nettet. Med NetTjek kan du ændre dine åbningstider, opdatere aktuelle tilbud, offentliggøre billeder og holde styr på anmeldelser – alt fra ét sted!
  • Loyalitet er også belønnet. Hvis du bliver som kunde over tid, vil vi give dig et ekstra boost i din rankeringspoint i løbet af de første to år. Efter 9 måneder som kunde får du 20% ekstra rankeringspoint og efter 18 måneder får du yderligere 20%.

Du kan som kunde således få 60% i ekstra rankeringspoint på Krak.dk uden ekstra omkostninger. Derudover får du også ekstra effekt, hvis du vælger at supplere din markedsføring med andre online kanaler.

Vil du vide mere om loyalitetsprogrammet, rankeringspoint og Krak? Vi har samlet alle de vigtigste oplysninger i et webinar, se filmen nedenfor (længde: 19 min). Læs mere om Eniro Ranking Bonus her.