,

Hvorfor bør din virksomhed have en LinkedIn profil?

linkedin profile

Teknologi er i konstant forandring, hvilket betyder, at virksomheder der markedsfører sig også bør ændre sig og deres markedsføringsstrategier. Med udviklingen og populariteten af af ​​sociale medieplatforme som Facebook og Instagram, er det nemt at få dit firmanavn direkte ud til kunderne, men det kan være mindre effektivt hvis du skal markedsføre dig til andre virksomheder, potentielle medarbejdere eller relevante netværk. Det er her, LinkedIn bliver din gode ven.

LinkedIn giver dig mulighed for at oprette en virksomhedsside til at fremvise og markedsføre din virksomhed, men kan også bruges til at undersøge andre virksomheder, der har lignende interesser, strategier eller profiler som din og som potentielt kunne være dine nye kunder. 

Her er der 5 grunde til at din virksomhed bør være på LinkedIn. 

Fremvis din virksomhed

Når du bruger LinkedIn, kan du løbende opdatere din profil og give dine forbindelser aktuelle oplysninger om, hvad du laver. I modsætning til andre kanaler på sociale medier er LinkedIn en professionel måde for virksomheder at vise folk, hvem de er og hvad de beskæftiger sig med. Det er perfekt til de tidspunkter, hvor nogen ønsker en kort, men præcis introduktion af, hvad dit firma står for, før de møder dig.

Søgemaskineoptimering

LinkedIn-profiler (firma og privatpersoner) rangeres højt på Google. Dette betyder, at bare det at have en LinkedIn-profil vil sætte dig højere på resultatsiden, når nogen søger på dit firmanavn. Folk bruger Google nu mere end nogensinde til at undersøge virksomheder, så det er vigtigt at være sikker på, at din virksomhed dukker op i søgeresultaterne. Oprettelse af en LinkedIn-virksomhedsprofil kan hjælpe dig med at gøre netop det.

Find nye medarbejdere

Med et avanceret søgeværktøj og foreslåede forbindelser er LinkedIn en god kilde, når du leder efter nyt talent. Du kan se hvilke relationer du har til fælles med en person, sende direkte beskeder og endda se, hvem der kigger på din profil, hvilket er gavnligt for at finde potentielle ansatte. LinkedIn gør det også nemt at rekruttere nye mennesker ved at give dig mulighed for at sende dit job-tilbud til LinkedIn. 

Hold dig opdateret og relevant

LinkedIn gør det utroligt nemt at følge en firmaside med nyhedsfeed’et. Mennesker og virksomheder, som du har forbindelse til, vises på dit nyhedsfeed, når de sender opdateringer, som du kan bruge til at insamle inspiration. Dette fungerer også omvendt – ved at sende opdateringer / blogs / nyheder kan du vises på væggen hos disse andre virksomheder, og på den måde kan du fremvise din virksomhed og holde dig relevant. 

Følg vores LinkedIn profil her: https://www.linkedin.com/company/krak-a-s/