Tynger administrationen? Få dine egne digitale assistenter

Når du har en mindre virksomhed, har du sikkert mere end rigeligt at se til med at passe din forretning. Så hvordan skal du også få tid til al administrationen? Heldigvis er der efterhånden kommet et væld af digitale værktøjer, der kan gøre det lettere for dig. Med en mobil på lommen og nogle gode apps er du godt begyndt.

BETAL – OG BLIV BETALT HVOR SOM HELST

Kasseapparatet er blevet mobilt. I dag kan du tage imod betaling hvor som helst, bare du har en smartphone. For eksempel med iZettle, der er en lille kortlæser, du bare slutter til mobilen. Eller med MobilePay – en app, der gør det let at overføre penge mellem dig og dine kunder, også over lange afstande. Over 2 millioner danskere har MobilePay

FÅ ADMINISTRATIONEN TIL AT GLIDE

Der findes mange digitale muligheder for at forenkle din administration, både på computer, tablet og smartphone. Mange banker tilbyder gode business apps, hvor du både kan betale, kontrollere og attestere fakturaer. Der findes også web- og cloud-baserede værktøjer, der er helt uafhængige af, hvor du befinder dig. På den måde kan du logge ind og klare din bogføring når og hvor som helst – til en overkommelig månedlig betaling. Her et par eksempler, der både findes til computer, tablet og smartphone:

HA’ KONTORET MED I LOMMEN

Du kan i praksis have adgang til hele din forretning på mobilen, hvis du har brug for det. For eksempel kan du dele og redigere dokumenter hvor som helst – med kolleger eller andre. Her er nogle af de mest populære muligheder:

  • Google Drive + MS Office Mobile – det komplette mobile kontor, hvor du blandt andet kan arkivere, dele filer og redigere i fælleskab med andre.
  • Dropbox – et cloud-baseret arkiv, hvor du kan gemme og dele filer med andre.
  • Google apps – en slags grundpakke med programmer til mail, kalender, præsentationer, analyser, musik m.m.
  • Parallels Access App – en app, der giver dig fjernadgang din computer, fra mobilen eller fra din tablet.

Få en højere placering på Google